
Vörös Szőlőmagliszt mikroőrlemény 250g
A Vörös Szőlőmagliszt mikroőrlemény 250g antioxidáns kapacitása: 3,3 mM/100g.
Tiszta antocianin tartaloma : 93,6 mg/ 100g. A 100 mikron méretű részecskék
biztosítják, hogy a szőlőmag lisztben lévő antioxidánsok, mint a flavonoidok,
polifenolok és procianidinek, valamint az értékes nyomelemek (kalcium,
magnézium, kálium, nátrium, vas) könnyen felszívódjanak a szervezetben.
Rosttartalma elősegíti az emésztést, antioxidánsai érvédő hatásúak, erősítik a
szervezet immunrendszerét, és javítják az általános erőnlétet. Vörös
Szőlőmagliszt mikroőrlemény A szőlő apró magjai értékes antioxidáns hatású OPC
vegyületeket és ásványi anyagokat rejtenek. A magokból előbb olajat sajtolunk,
majd a magmasszát ledaráljuk és végül szitáljuk, hogy egy 300 mikron
szemcseméretű port kapjunk, és így a magokban található tápanyagok felszínre
kerülhessenek, majd a szervezetbe kerülve kifejthessék jótékony hatásukat. A
prémium szőlőmagliszt végtermék tekintélyes rosttartalommal is rendelkezik, ami
táplálja a mikobiomot és elősegíti az emésztést. NAPI FOGYASZTÁSHOZ
SÜTÉSHEZ-FŐZÉSHEZ KÜLSŐLEG VEGÁN, PALEO ÉS DIÉTÁS ÉTRENDHEZ ADALÉKANYAG NÉLKÜL
GLUTÉNMENTES Felhasználási javaslat: napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget kefirrel,
joghurttal, mézzel elkeverve fogyasszuk, vagy keverjük müzlibe, teába vagy
kávéba. Segíti az élesztő működését, kenyérfélék-, sütemények- és egyéb
tésztákhoz is adható. Külsőleg alkalmazva ugyancsak mézzel, joghurttal pasztává
keverve, frissítő arcpakolásként használhatjuk. A maximum 300 mikron
szemcsemérettel rendelkező végtermék magasabb biohasznosulásra képes a
szervezetben. MIKROŐRLÉS A JOBB HASZNOSULÁSÉRT! ÉLELMI ROSTOK, ANTIOXIDÁNSOK,
ÁSVÁNYI ANYAGOK ALACSONY GLIKÉMIÁS INDEX GMO-MENTES IGAZOLÁS 100%-ban Magyar
tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!
Szőlőmagliszt receptek Vegán szőlőmaglisztes keksz Hozzávalók: 10 dkg kék
szőlőmagliszt, 5 dkg kókuszzsír, 1 tojás, 2 evőkanál eritrit, 1 mk.
szódabikarbóna, cukormentes lekvár Elkészítés: A hozzávalókat a lekvár
kivételével összegyúrjuk, és vizes kézzel golyót formálunk, szétlapítjuk egy
majd a közepükbe egy kis mélyedést csinálunk. Tepsibe tesszük és a tészta
közepébe, egy kis kanál lekvárt teszünk. 160°C hőmérsékleten előmelegített
sütőben 20 percig sütjük. Bögrés szőlőmaglisztes áfonyás muffin Hozzávalók: 1
pohár natúr joghurt (2 dl), 2/3 pohár tönkölyliszt, 1/3 pohár szőlőmagliszt, 1
pohár nádcukor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 3 egész tojás, 1 dl étolaj, őrölt
fahéj, 25 dkg kék áfonya Elkészítés: A tojást elkeverjük a joghurttal, aztán a
többi hozzávalót összekeverjük. Az áfonyát megmossuk, lecsepegtetjük és
beleszórjuk a tésztába. Belekanalazzuk a masszát a muffin formába. 180 °C
hőmérsékleten kb. 30-40 percig sütjük. Egyszerű kenyér recept szőlőmagliszttel
Hozzávalók: 4 pohár fehér liszt, 2 pohár szőlőmagliszt, 1 tk. cukor, 1 tk.
szárított élesztő, 1 ek. só, 3 pohár víz Elkészítés: A lisztet, sót, cukrot,
élesztőt jól elkeverjük, majd hozzáöntjük a vizet, és összekeverjük. A kész
tészta ragacsos és gyúrhatatlan. Meleg helyre tesszük 13 órára. A sütőt 250°C
hőmérsékletre előmelegítjük. Beletesszük a süthető tálba, lefedve 30 percig,
majd fedő nélkül még 20 percig sütjük. Összetevők: 100% vörös szőlőmagliszt
(Vitis vinifera L.). Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1007 KJ/246 kcal
Zsír: 4,2 g - amelyből telített zsírsavak: 0,6 g Szénhidrát: 7 g - amelyből
cukrok: 6,1 g Rost: 66,9 g Fehérje: 11,6 g Polifenol: 1610 mg Nyomokban
DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRMAGOT, SZEZÁMMAGOT, KUKORICÁT tartalmazhat. Származási hely:
Magyarország Tárolás: fénytől és hőtől védett, száraz, hűvöshelyen tárolandó!
Nettó tömeg: 250 g
Tiszta antocianin tartaloma : 93,6 mg/ 100g. A 100 mikron méretű részecskék
biztosítják, hogy a szőlőmag lisztben lévő antioxidánsok, mint a flavonoidok,
polifenolok és procianidinek, valamint az értékes nyomelemek (kalcium,
magnézium, kálium, nátrium, vas) könnyen felszívódjanak a szervezetben.
Rosttartalma elősegíti az emésztést, antioxidánsai érvédő hatásúak, erősítik a
szervezet immunrendszerét, és javítják az általános erőnlétet. Vörös
Szőlőmagliszt mikroőrlemény A szőlő apró magjai értékes antioxidáns hatású OPC
vegyületeket és ásványi anyagokat rejtenek. A magokból előbb olajat sajtolunk,
majd a magmasszát ledaráljuk és végül szitáljuk, hogy egy 300 mikron
szemcseméretű port kapjunk, és így a magokban található tápanyagok felszínre
kerülhessenek, majd a szervezetbe kerülve kifejthessék jótékony hatásukat. A
prémium szőlőmagliszt végtermék tekintélyes rosttartalommal is rendelkezik, ami
táplálja a mikobiomot és elősegíti az emésztést. NAPI FOGYASZTÁSHOZ
SÜTÉSHEZ-FŐZÉSHEZ KÜLSŐLEG VEGÁN, PALEO ÉS DIÉTÁS ÉTRENDHEZ ADALÉKANYAG NÉLKÜL
GLUTÉNMENTES Felhasználási javaslat: napi 1-2 teáskanálnyi mennyiséget kefirrel,
joghurttal, mézzel elkeverve fogyasszuk, vagy keverjük müzlibe, teába vagy
kávéba. Segíti az élesztő működését, kenyérfélék-, sütemények- és egyéb
tésztákhoz is adható. Külsőleg alkalmazva ugyancsak mézzel, joghurttal pasztává
keverve, frissítő arcpakolásként használhatjuk. A maximum 300 mikron
szemcsemérettel rendelkező végtermék magasabb biohasznosulásra képes a
szervezetben. MIKROŐRLÉS A JOBB HASZNOSULÁSÉRT! ÉLELMI ROSTOK, ANTIOXIDÁNSOK,
ÁSVÁNYI ANYAGOK ALACSONY GLIKÉMIÁS INDEX GMO-MENTES IGAZOLÁS 100%-ban Magyar
tulajdonú cég. A termék megvásárlásával magyar munkahelyeket támogat!
Szőlőmagliszt receptek Vegán szőlőmaglisztes keksz Hozzávalók: 10 dkg kék
szőlőmagliszt, 5 dkg kókuszzsír, 1 tojás, 2 evőkanál eritrit, 1 mk.
szódabikarbóna, cukormentes lekvár Elkészítés: A hozzávalókat a lekvár
kivételével összegyúrjuk, és vizes kézzel golyót formálunk, szétlapítjuk egy
majd a közepükbe egy kis mélyedést csinálunk. Tepsibe tesszük és a tészta
közepébe, egy kis kanál lekvárt teszünk. 160°C hőmérsékleten előmelegített
sütőben 20 percig sütjük. Bögrés szőlőmaglisztes áfonyás muffin Hozzávalók: 1
pohár natúr joghurt (2 dl), 2/3 pohár tönkölyliszt, 1/3 pohár szőlőmagliszt, 1
pohár nádcukor, 1 teáskanál szódabikarbóna, 3 egész tojás, 1 dl étolaj, őrölt
fahéj, 25 dkg kék áfonya Elkészítés: A tojást elkeverjük a joghurttal, aztán a
többi hozzávalót összekeverjük. Az áfonyát megmossuk, lecsepegtetjük és
beleszórjuk a tésztába. Belekanalazzuk a masszát a muffin formába. 180 °C
hőmérsékleten kb. 30-40 percig sütjük. Egyszerű kenyér recept szőlőmagliszttel
Hozzávalók: 4 pohár fehér liszt, 2 pohár szőlőmagliszt, 1 tk. cukor, 1 tk.
szárított élesztő, 1 ek. só, 3 pohár víz Elkészítés: A lisztet, sót, cukrot,
élesztőt jól elkeverjük, majd hozzáöntjük a vizet, és összekeverjük. A kész
tészta ragacsos és gyúrhatatlan. Meleg helyre tesszük 13 órára. A sütőt 250°C
hőmérsékletre előmelegítjük. Beletesszük a süthető tálba, lefedve 30 percig,
majd fedő nélkül még 20 percig sütjük. Összetevők: 100% vörös szőlőmagliszt
(Vitis vinifera L.). Átlagos tápérték 100 g termékben Energia: 1007 KJ/246 kcal
Zsír: 4,2 g - amelyből telített zsírsavak: 0,6 g Szénhidrát: 7 g - amelyből
cukrok: 6,1 g Rost: 66,9 g Fehérje: 11,6 g Polifenol: 1610 mg Nyomokban
DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRMAGOT, SZEZÁMMAGOT, KUKORICÁT tartalmazhat. Származási hely:
Magyarország Tárolás: fénytől és hőtől védett, száraz, hűvöshelyen tárolandó!
Nettó tömeg: 250 g

Adatlap
Ár: | 913 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.04.13 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Vörös Szőlőmagliszt mikroőrlemény 250g" című hirdetést látja. (fent)