Betöltés...

Bio menü bio kakaómassza tallér perui 125 g

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú
kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról
származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom
szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A
perui biotermelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint
a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag
forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és
erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta
készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék.
A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják. A kakaó antioxidánsokkal telített,
tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs
koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve
többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a
csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb
élelmiszer a világon. A perui BioMenu¨ Kakaómassza Tallér egy ízletes
szupertáplálék. Adagolás, javasolt felhasználás: Egy adag = 5-10 g ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen Összetevők: 100% bio
hántolt kakaóbab (theobroma cacao)

Tovább
Adatlap
Ár: 3.863 Ft
 
Feladás dátuma: 2025.03.04
Eddig megtekintették 2 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Bio menü bio kakaómassza tallér perui 125 g
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio menü bio kakaómassza tallér perui 125 g" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem