![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g
Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g A termék dióféléket,
glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot,
szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM
felhasználó üzemben készült. Premium Natura pékáru kiemelkedő élelmi rost
forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van,
csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos búzalisztes
pékáru. Minőségi összetevők! Egészséges, természetes magas rostartalom, tészta
állaga kiváló. Nyílgyökér puhábbá, könnyedebbé teszi a gluténmentes tészta
állagát. Csicseriborsó liszt egészséges, sok vitamin van benne, fehérjetartalma
kimagasló. Összetevők: tápióka keményítő, barna rizsliszt, nyílgyökér liszt,
útifűmaghéj, csicseriborsó liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer:
nátrium-hidrogén-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav,
almarost Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes kukoricamentes,
vegán, allergénmentes prémium minőségű pizza lisztkeverék. Elkészítési javaslat
élesztővel: Hozzávalók: 1 db 32 cm-es pizzához 200 g pizza lisztkeverék, 220 g
víz, 3 g szárított élesztő, 20 g extra szűz olívaolaj, (ízlés szerint egy nagy
csipet pizzafűszer). A gluténmentes, vegán tésztás pizza elkészítéséhez a
hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk.
32 cm-es pizzalapot nyújtunk belőle liszttel hintve sütőpapíron. Letakarva 30
percig kelni hagyjuk. Óvatosan megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket.
Közben minél forróbbra melegítjük a sütőt (legalább 230 fok, de lehet a sütő
maximuma, mert akkor lesz igazán hólyagos, levegős) majd légkeveréssel a kívánt
pirosságra sütjük a pizzát. Az élesztőt elhagyva, a többi hozzávalóval
élesztőmentes pizzalap süthető.
glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot,
szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM
felhasználó üzemben készült. Premium Natura pékáru kiemelkedő élelmi rost
forrás, amely az emésztésre, a vércukor szintre is jótékony hatással van,
csökkenti a szénhidrátok hasznosulási sebességét, mint a hagyományos búzalisztes
pékáru. Minőségi összetevők! Egészséges, természetes magas rostartalom, tészta
állaga kiváló. Nyílgyökér puhábbá, könnyedebbé teszi a gluténmentes tészta
állagát. Csicseriborsó liszt egészséges, sok vitamin van benne, fehérjetartalma
kimagasló. Összetevők: tápióka keményítő, barna rizsliszt, nyílgyökér liszt,
útifűmaghéj, csicseriborsó liszt, bambuszrost, térfogatnövelő szer:
nátrium-hidrogén-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav,
almarost Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes kukoricamentes,
vegán, allergénmentes prémium minőségű pizza lisztkeverék. Elkészítési javaslat
élesztővel: Hozzávalók: 1 db 32 cm-es pizzához 200 g pizza lisztkeverék, 220 g
víz, 3 g szárított élesztő, 20 g extra szűz olívaolaj, (ízlés szerint egy nagy
csipet pizzafűszer). A gluténmentes, vegán tésztás pizza elkészítéséhez a
hozzávalókat egy keverőtálba szórjuk, és dagasztógéppel 5-8 percig dagasztjuk.
32 cm-es pizzalapot nyújtunk belőle liszttel hintve sütőpapíron. Letakarva 30
percig kelni hagyjuk. Óvatosan megkenjük pizzaszósszal, rátesszük a feltéteket.
Közben minél forróbbra melegítjük a sütőt (legalább 230 fok, de lehet a sütő
maximuma, mert akkor lesz igazán hólyagos, levegős) majd légkeveréssel a kívánt
pirosságra sütjük a pizzát. Az élesztőt elhagyva, a többi hozzávalóval
élesztőmentes pizzalap süthető.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 1.900 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.08 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Premium Natura superior mentes pizza lisztkeverék 500 g" című hirdetést látja. (fent)