Naturgold bio alakor ősbúzaliszt teljes őrlésű 1000 g
Naturgold bio alakor ősbúzaliszt teljes őrlésű 1000 g Őseink lisztje a modern
háziasszonyoknak. 12.000 évvel ezelőtt az ember felfedezte ezt az energiában
gazdag gabonát, kövek közé téve megőrölte azt, és kását majd kenyeret készített
belőle. Évezredeken keresztül ez az ősi búzaféle biztosította az emberiség
alapvető élelmiszerellátását, mégis az iparszerű mezőgazdaság elterjedésével
eltűnt élelmiszereink közül. Sokat dolgoztunk rajta, hogy ez a méltatlanul
elfeledett kincs, újra elérhető legyen, és modern társadalmunk is
hozzájárulhasson őseink egyedülállóan ízgazdag, életerővel teli gabonájához. A
magbelső sárgás színű finomlisztje a rengeteg béta-karotinnak köszönhető.
Lizin-, mikroelem- s esszenciális aminosava-tartalma szintén magas, szénhidrát
tartalma alacsony. Antioxidánsok és lutein (pro A-vitamin) bősége funkcionális
élelmiszerek előállítására alkalmassá teszi. Bátran ajánljuk főzéshez, sütéshez,
omlós sütemények, vajas tészták, palacsinták készítéséhez. Kenyerek, kelt
tészták készítéséhez 1/3 arányban használható tönkölyliszthez keverve. Az ősbúza
sárga lisztjéből készült ételek nem csak egészségesek, könnyen emészthetőek, de
ízletesek is. Gluténérzékenység? Paleolit táplálkozás? Az alakorban lévő glutén
nem tartalmaz alfa-gliadint, szemben a mai modern búzákkal. Ezért a legtöbb
gluténérzékeny ember számára biztonságos, nem okoz allergiás reakciókat.
Használatával megelőzhető a gluténérzékenység kialakulása. Mivel minden ember
egyedi, ezért lisztérzékenység esetén először tesztelje le önmagán az alakort
egy kis mennyiségű liszttel. Javasoljuk, hogy a teszt során működjön együtt
orvosával.
háziasszonyoknak. 12.000 évvel ezelőtt az ember felfedezte ezt az energiában
gazdag gabonát, kövek közé téve megőrölte azt, és kását majd kenyeret készített
belőle. Évezredeken keresztül ez az ősi búzaféle biztosította az emberiség
alapvető élelmiszerellátását, mégis az iparszerű mezőgazdaság elterjedésével
eltűnt élelmiszereink közül. Sokat dolgoztunk rajta, hogy ez a méltatlanul
elfeledett kincs, újra elérhető legyen, és modern társadalmunk is
hozzájárulhasson őseink egyedülállóan ízgazdag, életerővel teli gabonájához. A
magbelső sárgás színű finomlisztje a rengeteg béta-karotinnak köszönhető.
Lizin-, mikroelem- s esszenciális aminosava-tartalma szintén magas, szénhidrát
tartalma alacsony. Antioxidánsok és lutein (pro A-vitamin) bősége funkcionális
élelmiszerek előállítására alkalmassá teszi. Bátran ajánljuk főzéshez, sütéshez,
omlós sütemények, vajas tészták, palacsinták készítéséhez. Kenyerek, kelt
tészták készítéséhez 1/3 arányban használható tönkölyliszthez keverve. Az ősbúza
sárga lisztjéből készült ételek nem csak egészségesek, könnyen emészthetőek, de
ízletesek is. Gluténérzékenység? Paleolit táplálkozás? Az alakorban lévő glutén
nem tartalmaz alfa-gliadint, szemben a mai modern búzákkal. Ezért a legtöbb
gluténérzékeny ember számára biztonságos, nem okoz allergiás reakciókat.
Használatával megelőzhető a gluténérzékenység kialakulása. Mivel minden ember
egyedi, ezért lisztérzékenység esetén először tesztelje le önmagán az alakort
egy kis mennyiségű liszttel. Javasoljuk, hogy a teszt során működjön együtt
orvosával.
Adatlap
Ár: | 2.680 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.02.03 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Naturgold bio alakor ősbúzaliszt teljes őrlésű 1000 g" című hirdetést látja. (fent)