Bio Napraforgó csíráztatáshoz 90g
A Bio Napraforgó csíráztatáshoz 90g kellemes ízű, jódtartalmú, vízhajtó hatású.
Jótékony hatással van a cukorbetegségekre. Igen sok foszfort, kálciumot, rezet,
fehérjét és E-vitamint tartalmaz. Csonterősítő, izomerősítő, idegerősítő. BIO
NAPRAFORGÓ CSÍRÁZTATÁSHOZ A fogyókúrázók legkedveltebb csírája. Kellemes ízű,
jódtartalmú, vízhajtó hatású. Jótékony hatással van a cukorbetegségekre. Igen
sok foszfort, kálciumot, rezet, fehérjét és E-vitamint tartalmaz. Csonterősítő,
izomerősítő, idegerősítő. A gyönyörű, ropogós csírákat elég csak nyakon önteni
egy natur joghurttal. Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint
enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan
természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a
friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet,
kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén
hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező
élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló
enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják.
Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A
csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez,
amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy
milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a
kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus
hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő
hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen
emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag
tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a
megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási
javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 4-6
nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig. Kiszerelés: 90gr
Jótékony hatással van a cukorbetegségekre. Igen sok foszfort, kálciumot, rezet,
fehérjét és E-vitamint tartalmaz. Csonterősítő, izomerősítő, idegerősítő. BIO
NAPRAFORGÓ CSÍRÁZTATÁSHOZ A fogyókúrázók legkedveltebb csírája. Kellemes ízű,
jódtartalmú, vízhajtó hatású. Jótékony hatással van a cukorbetegségekre. Igen
sok foszfort, kálciumot, rezet, fehérjét és E-vitamint tartalmaz. Csonterősítő,
izomerősítő, idegerősítő. A gyönyörű, ropogós csírákat elég csak nyakon önteni
egy natur joghurttal. Csíráztass! A nedvesség és hő hatására előbújó, magas
rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók
meg a létfontosságú fehérjék, aminosavak, ásványi anyagok, vitaminok, valamint
enzimek. Minden mag információt és tápláló elemeket tárol! Nincs még egy olyan
természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a
friss csíra. A friss csíranövények salaktalanítják, lúgosítják a szervezetet,
kalóriaszegények, nem hizlalnak, nem puffasztanak, antiszeptikus és antiallergén
hatásúak. A frissen előbújó csírák egyedülálló ?élő? élelmiszerek, kedvező
élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló
enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják.
Az otthoni csíráztatás nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A
csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez,
amikor környezetórán babot csíráztattunk. Újra rácsodálkozik az ember, hogy
milyen fantasztikus is a természet! A csíráztatás reneszánszát éli, ami a
kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus
hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő
hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen
emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek. Ez a tápanyag
tartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán a víz, levegő és a
megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez. Felhasználási
javaslat: Áztatási idő: 12 óra Öblítés: naponta 2-3-szor Csíráztatási idő: 4-6
nap Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1-2 hétig. Kiszerelés: 90gr
Adatlap
Ár: | 647 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.01.23 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bio Napraforgó csíráztatáshoz 90g" című hirdetést látja. (fent)