Betöltés...

Natur Tanya multi 55 fermentált multivitamin tabletta 30 db

A Natur Tanya® Multi 55 tudatosan fejlesztett, fermentált multivitamin komplex.
Összesen 55 koncentrált hatóanyaggal, melyből 36 féle fermentált zöldség,
gyümölcs, gyógynövény és 19 féle vitamin és ásványi anyag. A formula
szabadalommal védett, 4 lépcsős fermentációs technológiával készül, az
összetevők között megtaláljuk a világszabadalommal védett bioaktív folátot, a
kelátolt vasat és a K2-vitamint, az algából származó, növényi D3-vitamint és
antioxidánsokat1 INNOVATÍV FERMENTÁLT MULTIVITAMIN 4 LÉPÉSES BIOTRANSZFORMÁCIÓS
FERMENTÁCIÓS TECHNOLÓGIA 8 HITELESÍTETT LOGÓ, 3 VILÁGSZABADALOM 55 FÉLE
KONCENTRÁLT HATÓANYAG 36 FÉLE FERMENTÁLT, LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS,
GYÓGYNÖVÉNY 19 FÉLE VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG VEGÁN, NEM TARTALMAZ ÁLLATI
EREDETŰ ÖSSZETEVŐT JÓDMENTES, GLUTÉN ÉS LAKTÓZMENTES TABLETTA NEM TARTALMAZ
MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT FÜGGETLEN, AKKREDITÁLT
LABORBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NAPI 1 KIKNEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK A
NATUR TANYA® MULTIVITAMINT? Mindenkinek az év bármely napján, akik mindössze
egy tablettával egyszerre 55 féle hatóanyagot szeretnének bevinni a
szervezetükbe a mindennapi vitamin és ásványi anyag pótlás céljával Azoknak,
akik az immunrendszerük egészséges működését támogatnák Hideg, téli
időszakokban, az immunrendszer támogatásához Betegség utáni lábadozáskor
Tavaszi fáradtság, levertség esetén Idősebb korosztálynak, a tápanyagok
csökkent mértékű felszívódása esetén Sportolóknak, megnövekedett fizikai
aktivitás esetén Kiegyensúlyozatlan, egyoldalú és rendszertelen táplálkozás
esetén Azoknak, akik komplex multivitamin-multiminerália készítményt keresnek,
vegán, laktóz és gluténmentesen, hosszú távon is biztonságos fogyasztás mellett,
amit független, akkreditált labor is megerősít Azoknak, akik olyan komplex
multivitamint keresnek, ahol a vitaminok és ásványi anyagok fermentált
zöldséggel, gyümölccsel és gyógynövénnyel is kiegészülnek 36 FÉLE FERMENTÁLT,
LIOFILIZÁLT ZÖLDSÉG, GYÜMÖLCS, GYÓGYNÖVÉNY NATUR TANYA® MULTI 55 - 4 LÉPÉSES
FERMENTÁCIÓ - BIOTRANSZFORMÁCIÓS TECHNOLÓGIÁVAL! A Natur Tanya® MULTI 55 vegán
multivitamin összesen 36 féle természetes, fermentált és liofilizált zöldséget,
gyümölcsöt, gyógynövényt tartalmaz. Az előállításuk egy 4 lépcsős, úgynevezett
merítéses fermentációs folyamat során történik (különböző mikroorganizmusok
segítségével), amely néhány hetet vesz igénybe. A folyamat során kedvező
irányban változnak a zöldségek és gyümölcsök beltartalmi értékei. 19 FÉLE
VITAMIN ÉS ÁSVÁNYI ANYAG, KÖZTÜK VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT ÖSSZETEVŐKKEL
VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT MIKRONUTRIENSEK/MIKROTÁPANYAGOK Termékünk
világszabadalommal védett biológialiag aktív és a legújabb, 4. generációs
Quatrefolic® folátot (US szabadalomszám 7,947,662) tartalmazza, amelyet
szervezetünk további biológiai átalakítás nélkül tud felhasználni. A
világszabadalommal védett összetevők közül, az Abion? Ferrochel?
vas-biszglicinát (US szabadalomszám 7,838,042) egy jól tolerálható vasforma,
mely nem okoz gyomorpanaszokat. Az általunk használt világszabadalommal védett
vitaMK7® K2-vitamin (US szabadalomszám 7,718,407) pedig, természetes, Bacillus
subtilis natto által fermentált, menakinon-7 forma, >99% all-transz K-vitamin
tartalommal. MIT JELENT A FERMENTÁLÁS? Az élelmiszerek fermentálása egy
erjesztési folyamat, amelyet számos népcsoport már évszázadok óta végez. Ilyen a
keleti kultúrából például a japán miso leves, vagy a koreai kimchi, de nem kell
ennyire messze mennünk, a hazai savanyított zöldségfélék is az egészséges
táplálkozás részét képezik. A fermentáció kiváló módja a cellulóz lebontásának,
amely javítja a tápanyagok tartalmát és biológiai hozzáférhetőségét. Ezenkívül
javítja az aminosav- és vitaminösszetételt, valamint az ásványi anyagok
biológiai hozzáférhetőségét. A fermentáció során a mikroorganizmusok a
szénhidrátokat alkoholokká és széndioxiddá vagy szerves savakká alakítják. Az
erjesztés az előemésztés egy formája, mert a folyamat az összetevőket könnyen
felszívódó aminosavakká, és polifenolokká bontják. A növények vagy
gyógynövények kiváló hatóanyagtartalommal rendelkeznek, de hasznosulásuk
kérdéses a növényi összetevők nehéz emészthetősége miatt. A fermentáció a
cellulóz lebontásának is remek módja, mert javítja a biológiai
hozzáférhetőséget. A FERMENTÁLÁS BÉLBARÁT FORMÁT EREDMÉNYEZ, SZÍNESÍTVE A
BÉLMIKROBIOMOT. A FERMENTUMBAN KÖNNYEBBEN EMÉSZTHETŐVÉ VÁLNAK AZ ÖSSZETEVŐK, AMI
MAGASABB BIOHASZNOSULÁSSAL PÁROSUL. MIT JELENT A LIOFILIZÁLÁS? A liofilizálás
magyarul fagyasztva szárítást jelent, amely valójában egy vízelvonó eljárás. A
technológia alkalmazása révén a zöldségeket és gyümölcsöket úgy szárítják ki,
hogy a jéggé fagyasztott vizet vákuumban, enyhe melegítéssel elpárologtatják
belőle. Ez a módszer azért előnyös, mert a termék szerkezete, íze és élvezeti
értéke a lehető legkevésbé sérül. Történelme az inkákhoz nyúlik vissza, akik
magas hegyekben tartósították hasonló módszerrel a terményeiket, kihasználva az
alacsony légnyomást, és az éjszakai fagyokat. Az első dokumentált fagyasztva
szárítást 1890-ben végezte Altmann szerv darabokon. A technológia ipari méretű
alkalmazása csak a II. világháború alatt terjedt el, amikor penicillin és
vérplazma tartósítására használták, majd az 50-es- 60-as években már az
élelmiszeriparban is elterjedt az alkalmazás. A MIKROBIOM ÉS AZ IMMUNRENDSZER
KAPCSOLATA A gyomor-bél rendszer egy rendkívül összetett és sokszínű mikrobális
közösséget rejt, amelynek összetétele egyénenként változik, olyan egyedi akár az
ujjlenyomatunk. A bél mikrobioma nem csak az emésztésben és a kórokozók elleni
védekezésben vesz részt, de szoros egymásra oda vissza ható kölcsönhatásban van
a bél nyálkahártya immunválaszával, és eközben az immunrendszer is támogatja a
bél baktériumflóráját. A fermentáció által a gyümölcsökben és zöldségekben
található értékes összetevők felerősödnek, hogy még inkább támogassák a
bélbaktériumok egyensúlyát. Ezekre a komplex, egymásra oda-vissza ható
folyamatokra utal a köznyelv amikor azt mondja, hogy immunrendszerünk 70%-a a
belekben található. MIT ÉRDEMES MÉG TUDNI A NATUR TANYA® MULTIVITAMINRÓL? A
Natur Tanya® Multi 55 multivitamint úgy alkottuk meg, hogy a természetes
forrásból származó vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségben, egymás
felszívódását és hasznosulását segítve legyenek jelen egy készítményben. Így a
multivitamin komplex alkalmazása remek kiegészítése lehet az egészséges
életmódnak, a túladagolás veszélye nélkül. A 8 hitelesített logóval ellátott
termék, napi adagja mindösszesen 1 filmtabletta. 1A riboflavin, az E -vitamin,
valamint a szerves cink, a réz és a mangán antioxidáns hatásuk révén
hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Az A-, a B6-, a
B12-, a C-, a D-vitamin, a folát, a cink, a vas, a réz hozzájárul az
immunrendszer egészséges működéséhez. A jódmentes formula, főként szerves
ásványi anyagokat tartalmaz, az aktív B2-vitamin nátriumsójával
(riboflavin-5?-foszfát nátriumsója) dúsítva. A Quali®-A Quali®-B, a Quali®-C, és
Quali®-E vitaminok minőségi alapanyagokból, fenntartható, nyomon követhető, és
megbízható gyártásból származnak. A Natur Tanya® MULTIVITAMIN, B12-ben gazdag
formula, amely rendszerint csak állati eredetű élelmiszerekben található (néhány
kivétellel), ezért vegánok és vegetáriánusok számára is ideális választás.
Tudatosan döntöttünk a vegán multivitamin formulázásnál az alga a d3-vitamin
mellett. A tablettát színtelen bevonattal láttuk el a könnyebb lenyelés
érdekében, valamint nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és
aromát. ALGÁBÓL, NÖVÉNYI FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ JÓL FELSZÍVÓDÓ ÉS FENNTARTHATÓ
D3-VITAMIN D3-vitamin képződik napfény hatására a bőrünkben, leginkább állati
eredetű élelmiszerekben található, remek forrásai például a halak, melyek
D-vitamin tartalmukat mikroalgákból nyerik. Ezek az algák a víz felszínén élnek
és D-provitaminból, napsugárzás révén szintetizálódik bennük D-vitamin. A
mikroalgák D-vitamin tartalma augusztusban a legmagasabb, ezért akkor gyűjtik be
őket. Amellett, hogy az alga D3-vitamin alkalmas a vegánoknak és
vegetáriánusoknak az alapanyag 100%-ban fenntartható és nyomon követhető, amit a
minőség és tisztaság teljes ellenőrzése jellemez. Az állati eredetű
D-vitaminokkal szemben, amit juhgyapjúból vonnak ki, a gyártási eljárás nem
alkalmaz szintetikus anyagokat, oldószereket és rovarirtószereket. Az előállítás
rendkívül alacsony energiájú folyamat, és könnyen méretezhető, mivel az algák
nagyon gyorsan növekednek. Sőt mit több, az ?algahulladékot? a következő
növesztési körben újra lehet hasznosítani, ami hozzájárul a folyamat
hatékonyságához. A D-vitamin hozzájárul: a kalcium felszívódásához, és ezzel a
vér normál kalcium szintjéhez a normál csontozat és fogazat fenntartásához a
normál izomműködéshez az immunrendszer normál működéséhez a normál
sejtosztódáshoz Jellemzők laktózmentes Igen vegán Igen gluténmentes Igen

Tovább
Adatlap
Ár: 5.140 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.11.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Natur Tanya multi 55 fermentált multivitamin tabletta 30 db
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Natur Tanya multi 55 fermentált multivitamin tabletta 30 db" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem