Dr Oetker házi krémes krémpor 30%-kal csökkentett cukrtartal
A Dr. Oetker házi krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket
készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk.
Elkészítése egyszerű, hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság!12
szelet krémes elkészítéséhez elegendő.Elkészítés receptjavaslattal:Hozzávalók: 1
tasak Dr. Oetker házi krémes krémpor 800 ml hideg tej 250 g leveles-vajas
tésztaElkészítés: A leveles-vajas tésztát 2 db 25*30 cm-es lappá nyújtjuk, majd
aranybarnára sütjük és hűlni hagyjuk. (Alsó-felső sütés, előmelegítve: kb.
200-220 °C) A Dr. Oetker házi krémes krémport egy keverőedénybe öntjük. A 800 ml
hideg tejet egy adagban hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) min. 3
percig habosra keverjük. Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és
sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A
krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. A másik tésztalapot
tetszés szerinti méretű négyzetekre osztjuk, majd a krém tetejére
helyezzük.Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Ízlés szerint
porcukorral meghintve kínáljuk.Tipp: Az elkészített krémet sütés nélküli
süteményekhez pl. babapiskótával és rétegezhetjük. Francia krémes készítéséhez a
krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezünk. A tejszínhabot
Dr. Oetker Habporból is elkészíthetjük. A krém kitűnő tölteléke lehet
képviselőfánknak, profiterolnak is. Habosabb krémhez 900 ml tej felhasználásával
készítsük el a krémet.
készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk.
Elkészítése egyszerű, hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság!12
szelet krémes elkészítéséhez elegendő.Elkészítés receptjavaslattal:Hozzávalók: 1
tasak Dr. Oetker házi krémes krémpor 800 ml hideg tej 250 g leveles-vajas
tésztaElkészítés: A leveles-vajas tésztát 2 db 25*30 cm-es lappá nyújtjuk, majd
aranybarnára sütjük és hűlni hagyjuk. (Alsó-felső sütés, előmelegítve: kb.
200-220 °C) A Dr. Oetker házi krémes krémport egy keverőedénybe öntjük. A 800 ml
hideg tejet egy adagban hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) min. 3
percig habosra keverjük. Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és
sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A
krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk. A másik tésztalapot
tetszés szerinti méretű négyzetekre osztjuk, majd a krém tetejére
helyezzük.Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Ízlés szerint
porcukorral meghintve kínáljuk.Tipp: Az elkészített krémet sütés nélküli
süteményekhez pl. babapiskótával és rétegezhetjük. Francia krémes készítéséhez a
krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezünk. A tejszínhabot
Dr. Oetker Habporból is elkészíthetjük. A krém kitűnő tölteléke lehet
képviselőfánknak, profiterolnak is. Habosabb krémhez 900 ml tej felhasználásával
készítsük el a krémet.
Adatlap
Ár: | 1.312 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.01.03 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Dr Oetker házi krémes krémpor 30%-kal csökkentett cukrtartal" című hirdetést látja. (fent)