Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml
Biorganik bio juharszirup a 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a
cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási
folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként
azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami
természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd
addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz
nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van,
amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. A juharszirpuot íze,
színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak
nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a
D pedig a legkarakteresebb változat. A juharszirup cukron kívül tartalmaz még
vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem
ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás
lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup. Felhasználható:
folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az
amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy
müzliben is megállja a helyét.
cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási
folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként
azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami
természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd
addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz
nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van,
amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. A juharszirpuot íze,
színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak
nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a
D pedig a legkarakteresebb változat. A juharszirup cukron kívül tartalmaz még
vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem
ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás
lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup. Felhasználható:
folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az
amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy
müzliben is megállja a helyét.
Adatlap
Ár: | 5.240 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.30 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml" című hirdetést látja. (fent)