Betöltés...

Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml

Biorganik bio juharszirup a 250 ml A juharszirupot Észak-Amerika területén a
cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási
folyamat a telepes idők uta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként
azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami
természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd
addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz
nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van,
amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. A juharszirpuot íze,
színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak
nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a
D pedig a legkarakteresebb változat. A juharszirup cukron kívül tartalmaz még
vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem
ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás
lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup. Felhasználható:
folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az
amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy
müzliben is megállja a helyét.

Tovább
Adatlap
Ár: 5.240 Ft
 
Feladás dátuma: 2024.11.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Biorganik bio juharszirup "a" 250 ml" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem