Naturmind aszkorbinsav 250 g
Naturmind aszkorbinsav 250 g A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre
vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék
biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO). Az
aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell
pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez
(tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az
egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben
megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az
aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy
étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét. A C-vitamin az
immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok
működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének
felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az
étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a
sütés-főzés során, hiszen ? lévén vízben oldódó vitamin ? túladagolása nem
lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes
módon ürül. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes
tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök
megbarnulását.
vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék
biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non GMO). Az
aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell
pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez
(tésztákhoz, kenyerekhez), tartósítószerként (befőttekhez, lekvárokhoz). Az
egyik legfontosabb antioxidánsról beszélhetünk, hiszen nagy mértékben
megakadályozza a szerveztünk számára káros szabadgyökök kialakulását. Az
aszkorbinsavat testünk azonban nem képes önmagától előállítani, így fontos, hogy
étkezésünk során biztosítsuk annak rendszeres bevitelét. A C-vitamin az
immunrendszer fő erősítője, fokozza a fehérvérsejtek képződését és azok
működését. Ezen kívül fontos szerepet játszik a csontok és porcok kötőszövetének
felépítésében, valamint a vas szervezetünkbe való hatékony felszívódásában. Az
étkezési aszkorbinsav gyakorlatilag mennyiségi korlátozás nélkül használható a
sütés-főzés során, hiszen ? lévén vízben oldódó vitamin ? túladagolása nem
lehetséges, a szervezet számára felesleges mennyiség a vizelettel természetes
módon ürül. Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes
tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök
megbarnulását.
Adatlap
Ár: | 1.440 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.10 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Naturmind aszkorbinsav 250 g" című hirdetést látja. (fent)