Réde Bio Napraforgó Csíráztatásra 30 g
Felhasználás: Kiválóan fogyasztható vajaskenyérrel, salátákban, levesekben,
müzliben. Tápérték: nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K),
ásványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz)
enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40 százalék olajat), mely telítetlen
zsírsavakban, főként lenolajban és lecitinben, esszenciális aminósavakban
gazdag. Latin megnevezés: Helianthus annuus. Vetés: egész évben vethető. Egy
tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra. Hőmérséklet: 20 C fok.
Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel. Csírázási idő: 1- 3 nap.
müzliben. Tápérték: nagyon sok vitamint (A, B1, B2, B6, B12, D, E, F, K),
ásványi anyagokat (kálcium, foszfor, vas, magnézium, kálium, cink, nátrium, réz)
enzimeket és illóolajat tartalmaz (kb. 40 százalék olajat), mely telítetlen
zsírsavakban, főként lenolajban és lecitinben, esszenciális aminósavakban
gazdag. Latin megnevezés: Helianthus annuus. Vetés: egész évben vethető. Egy
tányérhoz 1 evőkanál magot szórjunk nedves szűrőpapírra. Hőmérséklet: 20 C fok.
Öntözés: naponta kétszer öblítsük át friss vízzel. Csírázási idő: 1- 3 nap.
Adatlap
Ár: | 304 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Réde Bio Napraforgó Csíráztatásra 30 g" című hirdetést látja. (fent)