Nature Cookta Szőlőmag finom őrlemény 250g
Sportolóknak és bármely diéta követőjének nagy segítségére lehet a kissé
kesernyés ízű Nature Cookta Szőlőmag finom őrlemény 250g, mely a lisztnél is
finomabb szemcséjű összetétel. Ugyanúgy hasznát vehetjük a sütemények,
palacsinták készítésénél, mint a kenyerek, pékáruk sütésénél. Készítésekor
vegyszermentesen, hidegen sajtolják az olajat a szőlő magjából, ezután lisztté
őrlik az így kapott, olajtalanított pelletet. A Nature Cookta Szőlőmag
finomőrlemény, mely kevésbé finom szemcsés párjához, a szőlőmagliszthez
hasonlóan beilleszthető a paleolit étrendbe is. Már az ókori görögök is
különbözőképpen használták fel ezt a gyümölcsöt: éretlen, érett és aszalt
állapotában egyaránt. Károly Róbert felesége, Erzsébet királyné pedig az aromás
gyümölcsből kölnit készített, melyért Amerikában és Európában is rajongott. A
szőlő beltartalmára vonatkozóan több kutatás is irányult, többek között Dr.
Szent Györgyi Albert, Nobel-díjas tudósunk is foglalkozott vele. A Nature Cookta
Szőlőmag finom-őrleményt leginkább sütéshez ajánljuk, hiszen nagyon finom
süteményeket, palacsintákat készíthetünk belőle. Ilyenkor ajánlatos a liszt 3%-a
helyett használni az őrleményt. Fonott kalács készítésekor akár a kakaó egy
részét is helyettesíthetjük vele. A finom szemcséjű port használja fel
kenyerekhez, péksüteményekhez is! Kivételes beltartalma miatt bármely modern
étrendben megállja a helyét, sportolóknak is kifejezetten ajánlott. A szőlőmag
finom-őrlemény fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Javasolt napi bevitel: 3-5 g/nap
Tartalmaz: 100% szőlőmag őrlemény Kiszerelés: 250 gramm
kesernyés ízű Nature Cookta Szőlőmag finom őrlemény 250g, mely a lisztnél is
finomabb szemcséjű összetétel. Ugyanúgy hasznát vehetjük a sütemények,
palacsinták készítésénél, mint a kenyerek, pékáruk sütésénél. Készítésekor
vegyszermentesen, hidegen sajtolják az olajat a szőlő magjából, ezután lisztté
őrlik az így kapott, olajtalanított pelletet. A Nature Cookta Szőlőmag
finomőrlemény, mely kevésbé finom szemcsés párjához, a szőlőmagliszthez
hasonlóan beilleszthető a paleolit étrendbe is. Már az ókori görögök is
különbözőképpen használták fel ezt a gyümölcsöt: éretlen, érett és aszalt
állapotában egyaránt. Károly Róbert felesége, Erzsébet királyné pedig az aromás
gyümölcsből kölnit készített, melyért Amerikában és Európában is rajongott. A
szőlő beltartalmára vonatkozóan több kutatás is irányult, többek között Dr.
Szent Györgyi Albert, Nobel-díjas tudósunk is foglalkozott vele. A Nature Cookta
Szőlőmag finom-őrleményt leginkább sütéshez ajánljuk, hiszen nagyon finom
süteményeket, palacsintákat készíthetünk belőle. Ilyenkor ajánlatos a liszt 3%-a
helyett használni az őrleményt. Fonott kalács készítésekor akár a kakaó egy
részét is helyettesíthetjük vele. A finom szemcséjű port használja fel
kenyerekhez, péksüteményekhez is! Kivételes beltartalma miatt bármely modern
étrendben megállja a helyét, sportolóknak is kifejezetten ajánlott. A szőlőmag
finom-őrlemény fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a
változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Javasolt napi bevitel: 3-5 g/nap
Tartalmaz: 100% szőlőmag őrlemény Kiszerelés: 250 gramm
Adatlap
Ár: | 1.200 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Szőlőmag finom őrlemény 250g" című hirdetést látja. (fent)