Réde bio redbmag csíráztatásra 15 g
A retekről tudni kell, hogy természetes antibiotikum, hatékony vértisztító
hatású. Kedvező hatással van a májra és a vesére. Hő termelő hatása is ismert,
ilyenkor télen segít felmelegíteni a testünket, ha fázósak vagyunk, együnk
retekcsírát. Mivel a csírában koncentráltan található meg a retekben található
vegyület, így először csak kisebb mennyiséget fogyasszunk, mert nagyon erős a
tisztító hatása. (egy nap ne együnk 10 dkg-nál többet). Segíti az emésztést,
tisztítja, fehéríti a bőrt. Magas C-vitamin tartalma miatt remek gyógyszer
megfázásra, melléküreg gyulladásra, asztmára, hörghurutra. Vetés: egész évben.
Egy tányérhoz 2-3 evőkanál mag. Hőmérséklet: 20 C fok. Öntözés: naponta.
Csírázási idő: 3-4 nap Alkalmazás: Tegyünk 2-3 evőkanál retekmagot egy szűrőbe
jól mossuk meg folyó víz alatt és helyezzük a csíráztató edénybe, vagy
szűrőpapírra. Naponta kétszer langyos vízzel öblítsük át és tegyük 20 C fokos
világos helyiségbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. A
VÍZ SOHA NE ÁLLJON A MAGOKON, MINDIG CSEPEGTESSÜK LE, MIVEL KÖNNYEN BEROHADHAT!
Három nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Ismételjük
meg hetente a csíráztatást, így folyamatosan friss vitaminokhoz jutunk.
Felhasználás: A retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható
nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékben is
kiváló ízű.
hatású. Kedvező hatással van a májra és a vesére. Hő termelő hatása is ismert,
ilyenkor télen segít felmelegíteni a testünket, ha fázósak vagyunk, együnk
retekcsírát. Mivel a csírában koncentráltan található meg a retekben található
vegyület, így először csak kisebb mennyiséget fogyasszunk, mert nagyon erős a
tisztító hatása. (egy nap ne együnk 10 dkg-nál többet). Segíti az emésztést,
tisztítja, fehéríti a bőrt. Magas C-vitamin tartalma miatt remek gyógyszer
megfázásra, melléküreg gyulladásra, asztmára, hörghurutra. Vetés: egész évben.
Egy tányérhoz 2-3 evőkanál mag. Hőmérséklet: 20 C fok. Öntözés: naponta.
Csírázási idő: 3-4 nap Alkalmazás: Tegyünk 2-3 evőkanál retekmagot egy szűrőbe
jól mossuk meg folyó víz alatt és helyezzük a csíráztató edénybe, vagy
szűrőpapírra. Naponta kétszer langyos vízzel öblítsük át és tegyük 20 C fokos
világos helyiségbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. A
VÍZ SOHA NE ÁLLJON A MAGOKON, MINDIG CSEPEGTESSÜK LE, MIVEL KÖNNYEN BEROHADHAT!
Három nap után kész a csíranövény. Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Ismételjük
meg hetente a csíráztatást, így folyamatosan friss vitaminokhoz jutunk.
Felhasználás: A retekcsíra enyhén csípős ízű. Sokféle ételben használható
nyersen vagy párolva. Müzliben, joghurtban, túróban és saláta keverékben is
kiváló ízű.
Adatlap
Ár: | 705 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 7 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Réde bio redbmag csíráztatásra 15 g" című hirdetést látja. (fent)