Natur Tanya specchiasol gránátalma koncentrátum szerves szel
100% GRÁNÁTALMA KONCENTRÁTUM SZERVES SZELÉNNEL Gránátalma héjának és magjainak
préseléséből nyert koncentrátum a gyümölcshús levével és organikus szelénnel
dúsítva, hogy fokozzuk az antioxidáns tulajdonságokat a sejtek védelméhez és az
immunrendszer egészségéhez. Hozzáadott cukor és mesterséges színezék nélkül, már
3 éves kortól. ANTIOXIDÁNS FORRÁS A SEJTEK VÉDELMÉHEZ AZ IMMUNRENDSZER
EGÉSZSÉGÉHEZ TERMÉSZETES GRÁNÁTALMÁVAL SZERVES SZELÉNBEN GAZDAG GLUTÉNMENTES
ÉS VEGÁN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, ÉDESÍTŐSZERT
ÉS HOZZÁADOTT CUKROT 25 ADAG TERMÉSZETES GRÁNÁTALMA FOLYADÉK KONCENTRÁTUM,
SZERVES SZELÉNNEL Tudományos kutatásokra támaszkodva, a gránátalma összes
jótékony hatását egyetlen palackba zártuk, majd szerves szelén hozzáadásával
fokoztuk az antioxidáns tulajdonságokat. A gránátalma (Punica granatum L.) igen
karakteres gyümölcs, melynek értékes levét, rubinvörös bogyóiból és héjából
préseljük. A gránátalma italkoncentrátum a túláradó élet kifejezője! ÜZEMANYAG A
SEJTEKNEK ÉS AZ IMMUNRENDSZERNEK. TANKOLJUNK FEL BELŐLE! A gránátalma
koncentrátumot már 3 éves kortól fogyaszthatja az egész család. A készítmény
esszenciális (nélkülözhetetlen) szerves szelént tartalmaz, amely a napi ajánlott
bevitel 100%-át fedezi, 2hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez,
valamint antioxidáns hatásának köszönhetően 1a sejtek oxidatív stresszel
szembeni védelméhez. 100% GRÁNÁTALMA KONCENTRÁTUM - MINDEN NAP EGY KORTY AZ
EGÉSZSÉGÉRT! MIK AZOK AZ ANTIOXIDÁNSOK? Az antioxidánsok különböző vegyületek
megnevezése, amelyek a szabadgyökök megkötésére alkalmas kémiai szerkezettel
rendelkeznek. Azáltal, hogy a szabad elektronokhoz kapcsolódnak hatástalanítják
a szabadgyököket, így nem tudják kifejteni sejtkárosító hatásukat. Testünk
rendelkezik egy természetes antioxidáns védelemmel, tehát élettani folyamataink
során is képződnek ezek az anyagok. Ilyenek például antioxidáns hatású enzimek,
mint a kataláz vagy a szuperoxid-diszmutáz, vagy a vas-ionok szállítását végző
transzferrin. Ha külső forrásból szeretnénk bevinni az antioxidánsokat a
természetben is megtaláljuk őket. Antioxidáns hatásúak az A-, C-, és E-vitamin
Polifenolok, mint például a flavonoidok, melyeket leginkább a piros bogyós
gyümölcsökben, vagy a rezveratrol, ami a vörösszőlő héjában, illetve
vörösborokban található Telítettlen zsírsavak, különösen a tengeri halakban
található Omega 3 zsírsavak Többszörösen telítettlen vegyületek: karotinoidok
Olyan esszenciális ásványi anyagok, mint a szelén és a cink MIK AZOK A SZABAD
GYÖKÖK? A szabadgyökök párosítatlan elektront tartalmazó molekulák, amelyek
ennek köszönhetően rendkívül reakcióképesek. A szabad elektronjukkal a
környezetükben lévő más atomokkal vagy molekulákkal kötődnek, majd a reakció
során megsemmisülnek. Ez a sejtek károsodását, vagy akár elhalását okozhatja,
azonban semmi sem csak fekete vagy fehér, a szabadgyökök bizonyos formái
hasznosak lehetnek a kórokozók elleni küzdelem során. A DNS és sejtkárosító
hatást másnéven oxidációnak is hívjuk, ami elősegíti a sejtek öregedését,
illetve számos betegség kockázati tényezője lehet, például érelmeszesedés,
cukorbetegség vagy daganatos megbetegedések. Szabadgyökök a normál
sejtanyagcsere során keletkeznek testünkben, az energiatermelő folyamatok
kapcsán, illetve olyan életmódbeli tényezők hatására is képződnek, mint a
dohányzás, alkoholfogyasztás, sugárzás, fertőzések és bizonyos ételek vagy
gyógyszerek fogyasztása. SEJTKÁROSÍTÓ OXIDATÍV STRESSZ Szervezetünk
kiegyensúlyozott működése érdekében tehát megfelelő antioxidáns és szabadgyök
megoszlásra van szükség. Egyik irányba történő eltolódás sem kedvező az élettani
folyamatok szempontjából, de az antioxidánsok külső forrásból való pótlása
nélkül a szabadgyökök a minket érő negatív környezeti hatások miatt túlsúlyba
kerülhetnek. Ezt az állapotot oxidatív stressznek nevezzük. Az antioxidánsok a
szabadgyökök megkötésére hivatottak, ezzel megakadályozva annak sejtkárosító
hatását, és az oxidatív stressz kialakulását. MIT JELENT MINDEZ A GYAKORLATBAN?
Támogatják az immunrendszer egészséges működését Hozzájárulnak a szív-és
érrendszer egészséges működéséhez Segíthetnek a magas vérnyomás megelőzésében
Enyhítik a belső gyulladásokat Részt vesznek a szervezet homeosztázisának
fenntartásában MITŐL EGÉSZSÉGESEK A FRANCIÁK? - FRANCIA PARADOXON A paradoxon
azon alapul, hogy Franciaországban hagyományosan magas az állai eredetű,
telített zsírtartalmú étrend, melynek ellenére, alacsonyabb a szív és
érrendszeri betegségekben szenvedők aránya más országokéhoz képest. Azóta számos
kutatás megerősítette, hogy a kulcs a franciák mértéktartó és minőségi
vörösborfogyasztása. A vörösborban található rendkívül magas antioxidáns
tartalmú rezveratrol az oka az ilyen jellegű betegségek alacsony számának. MIT
KELL TUDNI SEJTJEINK VÉDELMÉRŐL? Bizonyos minket érő hatásokra a szervezetben a
szabadgyökök száma megnő, ilyenek lehetnek különböző betegségek, vagy a stressz.
Ugyanakkor a kor előrehaladtával a szervezetben az antioxidánsok hatása, illetve
mennyisége is csökken. A szabadgyökök túlsúlyba kerülésével szervezetünkben
oxidatív stressz állapota állhat be, ami nem minden esetben káros. A fizikai
aktivitásból adódó fokozott szabadgyök képződés például átmeneti oxidatív
stresszt okoz az izmokban, ami szabályozza a szövetek növekedését, és serkenti
az antioxidáns termelődést. A hosszú távon fennálló oxidatív stressz viszont
bizonyítottan károsítja a szervezet sejtjeit, ami hozzájárul az öregedéshez és
számos betegség kialakulásához. A KÖVETKEZŐ ÉLETMÓDBELI VÁLTOZÁSOK SEGÍTENEK AZ
OXIDATÍV STRESSZ CSÖKKENTÉSÉBEN: Egészséges, antioxidánsokban gazdag
táplálkozás Feldolgozott élelmiszerek kerülése Testmozgás beiktatása a
mindennapokba Kevesebb stressz Dohányzás elhagyása Alkoholfogyasztás
mérséklése MIRE JÓ A SZERVES SZELÉN? Szervezetünknek viszonylag kevés szelénre
van szüksége, de a talaj szelén szintje Kelet-Európában alacsony, így nehéz
bevinni a megfelelő mennyiséget belőle. Ezért nem meglepő, hogy több európai
országban általánosnak mondható probléma, hogy az emberek nem rendelkeznek
megfelelő szelén szinttel. Az élelmiszerekben csökkent mennyiségben jelen lévő
szelént a szakemberek a földek és gyakran fogyasztott élelmiszerek szelén
dúsításával próbálják orvosolni. Szelént természetes formában tartalmazó
élelemiszerek listája nem túl hosszú, de ilyen például a paradió, amelyből pár
szem is tartalmazza a napi optimális beviteli mennyiséget. Esszenciális ásványi
anyag révén szervezetünk nem képes előállítani, így külső forrásból kell
pótolnunk. A szelén egy antioxidáns hatással rendelkező nyomelem.
Szervezetünkben 25 szelénfüggő enzim található, melyeknek funkciója sokrétű, így
a szelén számos területen segíti szervezetünk működését: Támogatja az
immunrendszert, számos a kórokozók elleni védekezéshez szükséges folyamat zajlik
a jelenlétében Segíti a pajzsmirigy működését Nehézfémekhez kötődik, így
mérsékeli például a higany mérgező hatását Részt vesz a glutation-peroxidáz
antioxidáns enzim felépítésében, szelén hiányában az enzim nem képes ellátni a
feladatát Részt vesz a neurotranszmitterek előállításában, a demencia
kialakulásával is összefüggésbe hozzák hiányát Segíti a spermiumképződést A
lipidek kémiai védelmével hozzájárul a sejteket határoló membánok
állagmegóvásához Szelénpótlás hatására csökkenhet a koponyaűri nyomás által
kiváltott fejfájás HONNAN SZÁRMAZIK A GRÁNÁTALMA? (MÍTOSZOK) A gránátalma
Közép-Ázsiai eredetű, az egyik első háziasított gyümölcsfa volt a keleti
mediterrán térségben. A gyümölcsöt Krisztus előtti 3. évezred közepétől említik
mezopotámiai ékírásos feljegyzések. Kr. e. 14. századi Törökország partjainál
fellelhető hajóroncsnál is találtak gránátalma maradványokat. A hajón ezen kívül
parfümöt, elefántcsontot, és arany ékszereket szállítottak, ami arra utal, hogy
a gránátalma luxuscikknek számított abban az időben. Az egyéb bronzkori
gránátalma maradványok elit lakóházakból kerültek elő, ami szintén alátámasztja
ezt a következtetést. A Közel-Keleten a mai napig nagy becsben tartják, a
Koránban is gyakran említik. A görög mondavilág szerint az első bokrokat
Afrodité ültette Héra tiszteletére, illetve Hadész gránátalmával kínálta
elrabolt feleségét Perszephonét, hogy az istennő mindig visszatérjen hozzá az
alvilágba. A gránátalma Hérára és Perszephonéra utalva a termékenység
jelképeként tartják számon. Dél-Kínában és Délkelet-Ázsiában is széles körben
termesztik, a Selyem út mentén terjedhetett el, illetve a tengeri kereskedők
hozhatták be a gyümölcsöt. Koreában és Japánban is rendkívül elterjedt, ahol
számos új fajtáját fejlesztették ki. Később a spanyol gyarmatosítók vitték át
Dél-Amerikába. Adagok száma a termékben: 25 Hatóanyagok a napi adagban
20 ml-ben (2 evőkanál) Gránátalmalé 20,6 g Szerves
szelén (L-szelenometioninból) 55 µg (NRV 100%) NRV: Felnőttek számára
javasolt napi beviteli referenciaérték. Adagolási javaslat: Napi 20 ml (2
evőkanálnak megfelelő mennyiség), lehetőleg reggel éhgyomorra, önmagában vagy
kb. 2 dl vízzel elfogyasztva. Használat előtt felrázandó. Adagolási időtartam:
Minimum 75 nap (3 palack), maximum 125 nap (5 palack). Figyelmeztetés: Az
ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A készítmény
természetes voltából eredően üledékképződés előfordulhat, ez azonban nem
befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát. A készítmény színe, íze,
állaga termékenként változhat. Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől
elzárva tartandó! Felbontás után, hűtőben tárolva 1 hónapig fogyasztható. A
termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve
ISO 9001:2015 szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. A
Natur Tanya® a termék tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében opálos PET
palackot használ. Gránátalma illatbeli jellemzők: enyhén kénes illat, ami a
hozzáadott organikus szelénnek (L-szelenometionin) köszönhető. enyhén savanykás
íz, mert a gyümölcs héjának és magjainak nyert sajtolása történik a magasabb
antioxidáns tartalom elérése érdekében. Ez az íz terméstől függően, enyhén
változhat. telt, sötét bordó. Gránátalma íz jellemzők: Gránátalma színbeli
jellemzők: A termék 3 éves kortól alkalmazható A termék alkalmazható
vérhígítók használata esetén A termék alkalmazható cukorbetegség esetén,
amennyiben a napi adagban levő 1,9 g szénhidrátot beleszámolják szénhidrátkövető
diétájukba A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában OGYÉI
ny.sz: 29516/2022 100%-BAN MAGYAR TULAJDONÚ CÉG. A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL MAGYAR
MUNKAHELYEKET TÁMOGAT! Összetevők: gránátalma (Punica granatum L.) gyümölcslé,
savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószerek (kálium-szorbát,
nátrium-benzoát), szerves szelén (L-szelenometionin), aroma. 3Természetes módon
előforduló cukrokat tartalmaz. Jellemzők laktózmentes Nem cukormentes Nem vegán
Igen bio Nem gluténmentes Igen paleo Nem dióféléktől mentes Igen földimogyorótól
mentes Igen haltól mentes Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen szójamentes Igen tojásmentes
Igen zellertől mentes Igen méztől mentes Igen per 100 g kcal 173 kcal zsír 41 g
szénhidrát 9,5 g ebből cukrok 7,5 g rost 1 g fehérje 0,2 g só 0,05 g
préseléséből nyert koncentrátum a gyümölcshús levével és organikus szelénnel
dúsítva, hogy fokozzuk az antioxidáns tulajdonságokat a sejtek védelméhez és az
immunrendszer egészségéhez. Hozzáadott cukor és mesterséges színezék nélkül, már
3 éves kortól. ANTIOXIDÁNS FORRÁS A SEJTEK VÉDELMÉHEZ AZ IMMUNRENDSZER
EGÉSZSÉGÉHEZ TERMÉSZETES GRÁNÁTALMÁVAL SZERVES SZELÉNBEN GAZDAG GLUTÉNMENTES
ÉS VEGÁN ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES SZÍNEZÉKET, ÉDESÍTŐSZERT
ÉS HOZZÁADOTT CUKROT 25 ADAG TERMÉSZETES GRÁNÁTALMA FOLYADÉK KONCENTRÁTUM,
SZERVES SZELÉNNEL Tudományos kutatásokra támaszkodva, a gránátalma összes
jótékony hatását egyetlen palackba zártuk, majd szerves szelén hozzáadásával
fokoztuk az antioxidáns tulajdonságokat. A gránátalma (Punica granatum L.) igen
karakteres gyümölcs, melynek értékes levét, rubinvörös bogyóiból és héjából
préseljük. A gránátalma italkoncentrátum a túláradó élet kifejezője! ÜZEMANYAG A
SEJTEKNEK ÉS AZ IMMUNRENDSZERNEK. TANKOLJUNK FEL BELŐLE! A gránátalma
koncentrátumot már 3 éves kortól fogyaszthatja az egész család. A készítmény
esszenciális (nélkülözhetetlen) szerves szelént tartalmaz, amely a napi ajánlott
bevitel 100%-át fedezi, 2hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez,
valamint antioxidáns hatásának köszönhetően 1a sejtek oxidatív stresszel
szembeni védelméhez. 100% GRÁNÁTALMA KONCENTRÁTUM - MINDEN NAP EGY KORTY AZ
EGÉSZSÉGÉRT! MIK AZOK AZ ANTIOXIDÁNSOK? Az antioxidánsok különböző vegyületek
megnevezése, amelyek a szabadgyökök megkötésére alkalmas kémiai szerkezettel
rendelkeznek. Azáltal, hogy a szabad elektronokhoz kapcsolódnak hatástalanítják
a szabadgyököket, így nem tudják kifejteni sejtkárosító hatásukat. Testünk
rendelkezik egy természetes antioxidáns védelemmel, tehát élettani folyamataink
során is képződnek ezek az anyagok. Ilyenek például antioxidáns hatású enzimek,
mint a kataláz vagy a szuperoxid-diszmutáz, vagy a vas-ionok szállítását végző
transzferrin. Ha külső forrásból szeretnénk bevinni az antioxidánsokat a
természetben is megtaláljuk őket. Antioxidáns hatásúak az A-, C-, és E-vitamin
Polifenolok, mint például a flavonoidok, melyeket leginkább a piros bogyós
gyümölcsökben, vagy a rezveratrol, ami a vörösszőlő héjában, illetve
vörösborokban található Telítettlen zsírsavak, különösen a tengeri halakban
található Omega 3 zsírsavak Többszörösen telítettlen vegyületek: karotinoidok
Olyan esszenciális ásványi anyagok, mint a szelén és a cink MIK AZOK A SZABAD
GYÖKÖK? A szabadgyökök párosítatlan elektront tartalmazó molekulák, amelyek
ennek köszönhetően rendkívül reakcióképesek. A szabad elektronjukkal a
környezetükben lévő más atomokkal vagy molekulákkal kötődnek, majd a reakció
során megsemmisülnek. Ez a sejtek károsodását, vagy akár elhalását okozhatja,
azonban semmi sem csak fekete vagy fehér, a szabadgyökök bizonyos formái
hasznosak lehetnek a kórokozók elleni küzdelem során. A DNS és sejtkárosító
hatást másnéven oxidációnak is hívjuk, ami elősegíti a sejtek öregedését,
illetve számos betegség kockázati tényezője lehet, például érelmeszesedés,
cukorbetegség vagy daganatos megbetegedések. Szabadgyökök a normál
sejtanyagcsere során keletkeznek testünkben, az energiatermelő folyamatok
kapcsán, illetve olyan életmódbeli tényezők hatására is képződnek, mint a
dohányzás, alkoholfogyasztás, sugárzás, fertőzések és bizonyos ételek vagy
gyógyszerek fogyasztása. SEJTKÁROSÍTÓ OXIDATÍV STRESSZ Szervezetünk
kiegyensúlyozott működése érdekében tehát megfelelő antioxidáns és szabadgyök
megoszlásra van szükség. Egyik irányba történő eltolódás sem kedvező az élettani
folyamatok szempontjából, de az antioxidánsok külső forrásból való pótlása
nélkül a szabadgyökök a minket érő negatív környezeti hatások miatt túlsúlyba
kerülhetnek. Ezt az állapotot oxidatív stressznek nevezzük. Az antioxidánsok a
szabadgyökök megkötésére hivatottak, ezzel megakadályozva annak sejtkárosító
hatását, és az oxidatív stressz kialakulását. MIT JELENT MINDEZ A GYAKORLATBAN?
Támogatják az immunrendszer egészséges működését Hozzájárulnak a szív-és
érrendszer egészséges működéséhez Segíthetnek a magas vérnyomás megelőzésében
Enyhítik a belső gyulladásokat Részt vesznek a szervezet homeosztázisának
fenntartásában MITŐL EGÉSZSÉGESEK A FRANCIÁK? - FRANCIA PARADOXON A paradoxon
azon alapul, hogy Franciaországban hagyományosan magas az állai eredetű,
telített zsírtartalmú étrend, melynek ellenére, alacsonyabb a szív és
érrendszeri betegségekben szenvedők aránya más országokéhoz képest. Azóta számos
kutatás megerősítette, hogy a kulcs a franciák mértéktartó és minőségi
vörösborfogyasztása. A vörösborban található rendkívül magas antioxidáns
tartalmú rezveratrol az oka az ilyen jellegű betegségek alacsony számának. MIT
KELL TUDNI SEJTJEINK VÉDELMÉRŐL? Bizonyos minket érő hatásokra a szervezetben a
szabadgyökök száma megnő, ilyenek lehetnek különböző betegségek, vagy a stressz.
Ugyanakkor a kor előrehaladtával a szervezetben az antioxidánsok hatása, illetve
mennyisége is csökken. A szabadgyökök túlsúlyba kerülésével szervezetünkben
oxidatív stressz állapota állhat be, ami nem minden esetben káros. A fizikai
aktivitásból adódó fokozott szabadgyök képződés például átmeneti oxidatív
stresszt okoz az izmokban, ami szabályozza a szövetek növekedését, és serkenti
az antioxidáns termelődést. A hosszú távon fennálló oxidatív stressz viszont
bizonyítottan károsítja a szervezet sejtjeit, ami hozzájárul az öregedéshez és
számos betegség kialakulásához. A KÖVETKEZŐ ÉLETMÓDBELI VÁLTOZÁSOK SEGÍTENEK AZ
OXIDATÍV STRESSZ CSÖKKENTÉSÉBEN: Egészséges, antioxidánsokban gazdag
táplálkozás Feldolgozott élelmiszerek kerülése Testmozgás beiktatása a
mindennapokba Kevesebb stressz Dohányzás elhagyása Alkoholfogyasztás
mérséklése MIRE JÓ A SZERVES SZELÉN? Szervezetünknek viszonylag kevés szelénre
van szüksége, de a talaj szelén szintje Kelet-Európában alacsony, így nehéz
bevinni a megfelelő mennyiséget belőle. Ezért nem meglepő, hogy több európai
országban általánosnak mondható probléma, hogy az emberek nem rendelkeznek
megfelelő szelén szinttel. Az élelmiszerekben csökkent mennyiségben jelen lévő
szelént a szakemberek a földek és gyakran fogyasztott élelmiszerek szelén
dúsításával próbálják orvosolni. Szelént természetes formában tartalmazó
élelemiszerek listája nem túl hosszú, de ilyen például a paradió, amelyből pár
szem is tartalmazza a napi optimális beviteli mennyiséget. Esszenciális ásványi
anyag révén szervezetünk nem képes előállítani, így külső forrásból kell
pótolnunk. A szelén egy antioxidáns hatással rendelkező nyomelem.
Szervezetünkben 25 szelénfüggő enzim található, melyeknek funkciója sokrétű, így
a szelén számos területen segíti szervezetünk működését: Támogatja az
immunrendszert, számos a kórokozók elleni védekezéshez szükséges folyamat zajlik
a jelenlétében Segíti a pajzsmirigy működését Nehézfémekhez kötődik, így
mérsékeli például a higany mérgező hatását Részt vesz a glutation-peroxidáz
antioxidáns enzim felépítésében, szelén hiányában az enzim nem képes ellátni a
feladatát Részt vesz a neurotranszmitterek előállításában, a demencia
kialakulásával is összefüggésbe hozzák hiányát Segíti a spermiumképződést A
lipidek kémiai védelmével hozzájárul a sejteket határoló membánok
állagmegóvásához Szelénpótlás hatására csökkenhet a koponyaűri nyomás által
kiváltott fejfájás HONNAN SZÁRMAZIK A GRÁNÁTALMA? (MÍTOSZOK) A gránátalma
Közép-Ázsiai eredetű, az egyik első háziasított gyümölcsfa volt a keleti
mediterrán térségben. A gyümölcsöt Krisztus előtti 3. évezred közepétől említik
mezopotámiai ékírásos feljegyzések. Kr. e. 14. századi Törökország partjainál
fellelhető hajóroncsnál is találtak gránátalma maradványokat. A hajón ezen kívül
parfümöt, elefántcsontot, és arany ékszereket szállítottak, ami arra utal, hogy
a gránátalma luxuscikknek számított abban az időben. Az egyéb bronzkori
gránátalma maradványok elit lakóházakból kerültek elő, ami szintén alátámasztja
ezt a következtetést. A Közel-Keleten a mai napig nagy becsben tartják, a
Koránban is gyakran említik. A görög mondavilág szerint az első bokrokat
Afrodité ültette Héra tiszteletére, illetve Hadész gránátalmával kínálta
elrabolt feleségét Perszephonét, hogy az istennő mindig visszatérjen hozzá az
alvilágba. A gránátalma Hérára és Perszephonéra utalva a termékenység
jelképeként tartják számon. Dél-Kínában és Délkelet-Ázsiában is széles körben
termesztik, a Selyem út mentén terjedhetett el, illetve a tengeri kereskedők
hozhatták be a gyümölcsöt. Koreában és Japánban is rendkívül elterjedt, ahol
számos új fajtáját fejlesztették ki. Később a spanyol gyarmatosítók vitték át
Dél-Amerikába. Adagok száma a termékben: 25 Hatóanyagok a napi adagban
20 ml-ben (2 evőkanál) Gránátalmalé 20,6 g Szerves
szelén (L-szelenometioninból) 55 µg (NRV 100%) NRV: Felnőttek számára
javasolt napi beviteli referenciaérték. Adagolási javaslat: Napi 20 ml (2
evőkanálnak megfelelő mennyiség), lehetőleg reggel éhgyomorra, önmagában vagy
kb. 2 dl vízzel elfogyasztva. Használat előtt felrázandó. Adagolási időtartam:
Minimum 75 nap (3 palack), maximum 125 nap (5 palack). Figyelmeztetés: Az
ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a
kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A készítmény
természetes voltából eredően üledékképződés előfordulhat, ez azonban nem
befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát. A készítmény színe, íze,
állaga termékenként változhat. Tárolás: Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől
elzárva tartandó! Felbontás után, hűtőben tárolva 1 hónapig fogyasztható. A
termék gyártója a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) irányelveinek megfelelő, illetve
ISO 9001:2015 szerint tanúsított élelmiszerbiztonsági rendszert tart fenn. A
Natur Tanya® a termék tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében opálos PET
palackot használ. Gránátalma illatbeli jellemzők: enyhén kénes illat, ami a
hozzáadott organikus szelénnek (L-szelenometionin) köszönhető. enyhén savanykás
íz, mert a gyümölcs héjának és magjainak nyert sajtolása történik a magasabb
antioxidáns tartalom elérése érdekében. Ez az íz terméstől függően, enyhén
változhat. telt, sötét bordó. Gránátalma íz jellemzők: Gránátalma színbeli
jellemzők: A termék 3 éves kortól alkalmazható A termék alkalmazható
vérhígítók használata esetén A termék alkalmazható cukorbetegség esetén,
amennyiben a napi adagban levő 1,9 g szénhidrátot beleszámolják szénhidrátkövető
diétájukba A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában OGYÉI
ny.sz: 29516/2022 100%-BAN MAGYAR TULAJDONÚ CÉG. A TERMÉK MEGVÁSÁRLÁSÁVAL MAGYAR
MUNKAHELYEKET TÁMOGAT! Összetevők: gránátalma (Punica granatum L.) gyümölcslé,
savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), tartósítószerek (kálium-szorbát,
nátrium-benzoát), szerves szelén (L-szelenometionin), aroma. 3Természetes módon
előforduló cukrokat tartalmaz. Jellemzők laktózmentes Nem cukormentes Nem vegán
Igen bio Nem gluténmentes Igen paleo Nem dióféléktől mentes Igen földimogyorótól
mentes Igen haltól mentes Igen mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen
rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen szójamentes Igen tojásmentes
Igen zellertől mentes Igen méztől mentes Igen per 100 g kcal 173 kcal zsír 41 g
szénhidrát 9,5 g ebből cukrok 7,5 g rost 1 g fehérje 0,2 g só 0,05 g
Adatlap
Ár: | 4.650 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.30 |
Eddig megtekintették 12 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Natur Tanya specchiasol gránátalma koncentrátum szerves szel" című hirdetést látja. (fent)