![Betöltés...](/templates/pictures/ajax-loader.gif)
Netamin borsó fehérje 500 g
Növényi eredetű, teljesen természetes, könnyen emészthető, kiváló minőségű
fehérjeforrás. Magas, 80%-os fehérjetartalom! 100 grammban 80 gramm protein! A
borsó fehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik, nem csak tápértéke, de
emészthetősége és hasznosulása miatt is. A borsó fehérje aminosav profilja
kiváló (tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat), elenyésző mennyiségű
szénhidrátot és zsírt, valamint 0% koleszterint tartalmaz. Ennek köszönhetően
tökéletes megfelel az aktív, egészséges életmódot követő embereknek. A borsó
fehérje könnyen emészthető, nem okoz kellemetlen emésztési zavarokat, és
felszívódási aránya rendkívül magas, 98 százalékos! A szervezet szinte teljesen
képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni. Várandós és szoptató kismamák
is biztonsággal fogyaszthatják, a kiegyensúlyozott és változatos étrend
kiegészítéseként, a fokozott fehérjeigény kielégítésére. A legújabb kutatások
szerint terhesség idején napi 1,7-1,8 g/testsúly kg fehérje bevitelére lehet
szükség. Használhatod főzéshez és sütéshez is! A borsó fehérje meleg vagy hideg
receptekhez is felhasználható. Hő hatására a fehérjetartalom nem csökken, a
fehérje mindössze denaturálódik, azaz megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy
a tojás sütésekor az állaga megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges
íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve
italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez
is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral,
recepttől függően akár a teljes mennyiséget. Ideális választás: A glutén- és
laktózérzékenyeknek Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára A szóját
vagy állati eredetű fehérjét tartalmazó termékek helyettesítésére Ha magas
fehérjetartalmú (80g/100g) fehérjeport keresel Ha természetesen tiszta,
mesterséges összetevőktől mentes fehérjére vágysz Fogyókúrához, sportoláshoz
Egészséges fehérjedús, illetve diétás ételek elkészítéséhez A borsó fehérje 5
jótékony hatása Számtalan táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy a borsó
fehérje az egyik legtökéletesebb fehérjeforrás az emberi szervezet számára.
Olyan pozitív egészségügyi hatásokkal bír, melyek felülmúlják az állati eredetű
fehérjéket és az egyéb növényi fehérjéket is. 1. Segíti a fogyást 2. Támogatja a
szív egészségét 3. Csökkentheti a vesebetegség kockázatát 4. Erősíti az
izomzatot 5. Segíthet a vércukorszint szabályozásában Adagolás:
Fehérjeturmixként 3 csapott evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint
ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy
gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez
hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez.
Összetevők: borsóból kinyert természetes borsófehérje. ...
fehérjeforrás. Magas, 80%-os fehérjetartalom! 100 grammban 80 gramm protein! A
borsó fehérje a legjobb növényi fehérjék közé tartozik, nem csak tápértéke, de
emészthetősége és hasznosulása miatt is. A borsó fehérje aminosav profilja
kiváló (tartalmazza valamennyi esszenciális aminosavat), elenyésző mennyiségű
szénhidrátot és zsírt, valamint 0% koleszterint tartalmaz. Ennek köszönhetően
tökéletes megfelel az aktív, egészséges életmódot követő embereknek. A borsó
fehérje könnyen emészthető, nem okoz kellemetlen emésztési zavarokat, és
felszívódási aránya rendkívül magas, 98 százalékos! A szervezet szinte teljesen
képes felhasználni és saját szöveteibe beépíteni. Várandós és szoptató kismamák
is biztonsággal fogyaszthatják, a kiegyensúlyozott és változatos étrend
kiegészítéseként, a fokozott fehérjeigény kielégítésére. A legújabb kutatások
szerint terhesség idején napi 1,7-1,8 g/testsúly kg fehérje bevitelére lehet
szükség. Használhatod főzéshez és sütéshez is! A borsó fehérje meleg vagy hideg
receptekhez is felhasználható. Hő hatására a fehérjetartalom nem csökken, a
fehérje mindössze denaturálódik, azaz megváltozik a kémiai szerkezete (pl. ahogy
a tojás sütésekor az állaga megváltozik). A Netamin Natúr Borsó Fehérje semleges
íze miatt kiválóan alkalmas sütéshez, főzéshez, sós és édes ételek, illetve
italok elkészítéséhez. Liszt helyettesítésére, főzelékek és levesek sűrítéséhez
is használható. A szükséges liszt felét-harmadát helyettesítheted fehérjeporral,
recepttől függően akár a teljes mennyiséget. Ideális választás: A glutén- és
laktózérzékenyeknek Vegetáriánus és vegán étrendet követők számára A szóját
vagy állati eredetű fehérjét tartalmazó termékek helyettesítésére Ha magas
fehérjetartalmú (80g/100g) fehérjeport keresel Ha természetesen tiszta,
mesterséges összetevőktől mentes fehérjére vágysz Fogyókúrához, sportoláshoz
Egészséges fehérjedús, illetve diétás ételek elkészítéséhez A borsó fehérje 5
jótékony hatása Számtalan táplálkozási szakértő egyetért abban, hogy a borsó
fehérje az egyik legtökéletesebb fehérjeforrás az emberi szervezet számára.
Olyan pozitív egészségügyi hatásokkal bír, melyek felülmúlják az állati eredetű
fehérjéket és az egyéb növényi fehérjéket is. 1. Segíti a fogyást 2. Támogatja a
szív egészségét 3. Csökkentheti a vesebetegség kockázatát 4. Erősíti az
izomzatot 5. Segíthet a vércukorszint szabályozásában Adagolás:
Fehérjeturmixként 3 csapott evőkanál (33 gramm) fehérjeport ízlés szerint
ízesítve rázz össze vízzel vagy (növényi) tejjel egy shakerben, vagy
gyümölcsökkel készíts belőle smoothie-t turmixgépben. Főzéshez a liszthez
hasonlóan használható mindenféle étel fehérjetartalmának növeléséhez.
Összetevők: borsóból kinyert természetes borsófehérje. ...
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Adatlap
Ár: | 4.720 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.06.27 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
![Tovább](/templates/pictures/tovabb2.png)
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Netamin borsó fehérje 500 g" című hirdetést látja. (fent)