Byodo bio gluténmentes pudingpor vaníliás 40 g
Elkészítési javaslat: 1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport
és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni.
Legalkalmasabb a közömbös ízű méz. 2. A maradék tejet felforralni. 3. A tejet
levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés
mellett mégegyszer felfőzni. 4. A kész puddingot egy hideg vízzel kiöblített
tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen. 5. Néhány óra
múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható. Figyelmeztetés: A mézet ne
keverje a kész pudingba mert akkor az nem keményedik meg. Összetevők EBG-ból:
kukoricakeményítő, tengeri só, természetes aroma.
és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni.
Legalkalmasabb a közömbös ízű méz. 2. A maradék tejet felforralni. 3. A tejet
levenni a tűzről, hozzáadni a kikevert pudding-port majd folyamatos kever-getés
mellett mégegyszer felfőzni. 4. A kész puddingot egy hideg vízzel kiöblített
tálba vagy formába önteni és hidegre tenni, hogy megkeményedjen. 5. Néhány óra
múlva a puddingot boríthatjuk és fogyasztható. Figyelmeztetés: A mézet ne
keverje a kész pudingba mert akkor az nem keményedik meg. Összetevők EBG-ból:
kukoricakeményítő, tengeri só, természetes aroma.
Adatlap
Ár: | 1.101 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.12.24 |
Eddig megtekintették 33 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Byodo bio gluténmentes pudingpor vaníliás 40 g" című hirdetést látja. (fent)