Grapoila SALÁTAOlAJ (mix) (64% kukoricacsíra-olaj,16% napraf
Omega-3 zsírsavban gazdag, hidegen sajtolt olajkeverék, saláták és hidegkonyhai
készítmények ízesítésére. Kukoricacsíra-olaj: A hidegsajtolással előállított
kukoricacsíra-olaj olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek
nélkülözhetetlenek az emberi szervezet alapvető életfunkcióihoz. Magas
ásványi-só, nyomelem, és A-, D-, E-vitamin tartalma miatt fogyasztása sejt és
bőrfiatalító hatású lehet. Az esszenciális zsírsavösszetétele karbantartja a vér
lipidszintjét, ezáltal gátolhatja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását.
Támogatja a szervezet vér-és keringési rendszerét, ennek következtében a szív
munkáját. Külsőleg a visszérgyulladások esetén hozhat enyhülést. Magas
triglicerid tartalma, melynek több mint fele többszörösen telítetlen zsírsav,
valamint magas E-vitamin tartalma miatt bőr és nyálkahártya betegségeknél
különösen ajánlott. A haj és fejbőr bántalmainál is segíthet és akár a korpát is
képes eltüntetni. Allergiáknál, asztmáknál és idült fejfájásoknál is
eredményesen alkalmazható. Megkönnyítheti az emésztési folyamatokat.
Gyulladás-csökkentő hatású. Napraforgómag olaj: A zsírokban oldódó vitaminok
természetes vivőanyaga, így jelentős az E-vitamin és A-vitamin tartalma.
Többszörösen telítetlen zsírsavai alkalmasak a szív- és érrendszeri betegségek
megelőzésére, valamint a koleszterinszint csökkentésére. Fontos tudni, hogy a
hidegen sajtolt olaj nincs kitéve semmilyen kémiai hatásnak, nincs kezelve
semmivel. További előnye, hogy GMO mentes alapanyaggal dolgozunk, tehát az
olajunk nem génmódosított mag felhasználásával készül. Kendermag olaj:
Vitaminokat (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), különböző enzimeket
és létfontosságú aminosavakat tartalmaz. Megtalálható benne a többi olajhoz
hasonlóan az immunrendszer megfelelő működéséért felelős linolsav (omega-6) ,
illetve a szív és érrendszer karbantartását biztosító alfa-linolsav (omega-3).
Különlegessége az olajnak hogy egy harmadik zsírsavat is tartalmaz: a gamma
linolsavat (GLA). Ráadásul, a 3 zsírsav a biológialiag legmegfelelőbb arányban
talláható a magolajban. A kendermagolaj könnyen emészthető, és elősegíti a
megfelelő bélműködést. Pozitív hatással lehet a látásunkra, csontjaink
egészségére, megfelelő testsúly beállásában és az allergiák kezelésében. Lenmag
olaj: Rendkívül magas alfa-linolénsav (omega-3), E-vitamin, illetve béta-karotin
tartalma miatt a legértékesebb olajok közé sorolható. Sárga színű, karakteres
ízvilággal rendelkező magolaj. A mag olajtartalmának 50-52 százalékát teszi ki
az alpha-linolénsav, más néven omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav,
amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen
táplálékkal kell felvennie. A lenmag egyedülálló élelmiszer, mivel elsődleges
forrása ennek a szervezetünknek elengedhetetlen 'jó zsírnak'! Ezek a bioaktív
anyagok antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásuknál fogva segíthetnek a
daganatos sejtek elleni harcban, a magas vérnyomás helyre állításában illetve
szív és érrendszerünk karbantartásában. Serkenthetik az agyműködést, javíthatják
látásunkat. Aktív életet élőknek segíthet az edzések utáni izomfájdalom
elkerülésében illetve anyagcsere gyorsító hatása miatt elősegítheti a
zsírégetést. Segítheti a test összes sejtjének membránképzését, így védve azokat
a káros behatásoktól és járulva hozzá szerkezeti sértetlenségükhöz. Koleszterin
csökkentő hatása ma már közismert és igen jelentős.
készítmények ízesítésére. Kukoricacsíra-olaj: A hidegsajtolással előállított
kukoricacsíra-olaj olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaz, amelyek
nélkülözhetetlenek az emberi szervezet alapvető életfunkcióihoz. Magas
ásványi-só, nyomelem, és A-, D-, E-vitamin tartalma miatt fogyasztása sejt és
bőrfiatalító hatású lehet. Az esszenciális zsírsavösszetétele karbantartja a vér
lipidszintjét, ezáltal gátolhatja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását.
Támogatja a szervezet vér-és keringési rendszerét, ennek következtében a szív
munkáját. Külsőleg a visszérgyulladások esetén hozhat enyhülést. Magas
triglicerid tartalma, melynek több mint fele többszörösen telítetlen zsírsav,
valamint magas E-vitamin tartalma miatt bőr és nyálkahártya betegségeknél
különösen ajánlott. A haj és fejbőr bántalmainál is segíthet és akár a korpát is
képes eltüntetni. Allergiáknál, asztmáknál és idült fejfájásoknál is
eredményesen alkalmazható. Megkönnyítheti az emésztési folyamatokat.
Gyulladás-csökkentő hatású. Napraforgómag olaj: A zsírokban oldódó vitaminok
természetes vivőanyaga, így jelentős az E-vitamin és A-vitamin tartalma.
Többszörösen telítetlen zsírsavai alkalmasak a szív- és érrendszeri betegségek
megelőzésére, valamint a koleszterinszint csökkentésére. Fontos tudni, hogy a
hidegen sajtolt olaj nincs kitéve semmilyen kémiai hatásnak, nincs kezelve
semmivel. További előnye, hogy GMO mentes alapanyaggal dolgozunk, tehát az
olajunk nem génmódosított mag felhasználásával készül. Kendermag olaj:
Vitaminokat (A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin), különböző enzimeket
és létfontosságú aminosavakat tartalmaz. Megtalálható benne a többi olajhoz
hasonlóan az immunrendszer megfelelő működéséért felelős linolsav (omega-6) ,
illetve a szív és érrendszer karbantartását biztosító alfa-linolsav (omega-3).
Különlegessége az olajnak hogy egy harmadik zsírsavat is tartalmaz: a gamma
linolsavat (GLA). Ráadásul, a 3 zsírsav a biológialiag legmegfelelőbb arányban
talláható a magolajban. A kendermagolaj könnyen emészthető, és elősegíti a
megfelelő bélműködést. Pozitív hatással lehet a látásunkra, csontjaink
egészségére, megfelelő testsúly beállásában és az allergiák kezelésében. Lenmag
olaj: Rendkívül magas alfa-linolénsav (omega-3), E-vitamin, illetve béta-karotin
tartalma miatt a legértékesebb olajok közé sorolható. Sárga színű, karakteres
ízvilággal rendelkező magolaj. A mag olajtartalmának 50-52 százalékát teszi ki
az alpha-linolénsav, más néven omega-3 zsírsav. Ez egy esszenciális zsírsav,
amelyet az emberi és állati szervezet nem képes előállítani, ezért mindenképpen
táplálékkal kell felvennie. A lenmag egyedülálló élelmiszer, mivel elsődleges
forrása ennek a szervezetünknek elengedhetetlen 'jó zsírnak'! Ezek a bioaktív
anyagok antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatásuknál fogva segíthetnek a
daganatos sejtek elleni harcban, a magas vérnyomás helyre állításában illetve
szív és érrendszerünk karbantartásában. Serkenthetik az agyműködést, javíthatják
látásunkat. Aktív életet élőknek segíthet az edzések utáni izomfájdalom
elkerülésében illetve anyagcsere gyorsító hatása miatt elősegítheti a
zsírégetést. Segítheti a test összes sejtjének membránképzését, így védve azokat
a káros behatásoktól és járulva hozzá szerkezeti sértetlenségükhöz. Koleszterin
csökkentő hatása ma már közismert és igen jelentős.
Adatlap
Ár: | 1.706 Ft |
Feladás dátuma: | 2024.11.20 |
Eddig megtekintették 38 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Grapoila SALÁTAOlAJ (mix) (64% kukoricacsíra-olaj,16% napraf" című hirdetést látja. (fent)