BIO AGAVÉSZIRUP 350G
Az agavé szirup rendkívül sokoldalúan használható remekül oldódó természetes
növényi édesítőszer. Agavé a növényi édesítőszer Az agávészirup egy növényi
nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és
szubtrópusi területeken található meg. Minél idősebb a növény, annál több nedvet
ad. Ez a koncentrátum fruktózt és glükózt tartalmaz. 100 ml agavé szirupban 300
kalóriát találunk, de csak kis mennyiségre van szükség belőle, így ajánlják
fogyókúrázóknak is. Glikémiás indexe 30 alatt van, így az alacsonyabb GI értékű
élelmiszerek közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy lassabban szívódik fel, ezáltal
nem emeli meg annyira az inzulin szintet. Íze édesebb, mint a kristálycukoré,
így kevesebb is kell belőle, azonban hosszabb ideig tartó felszívódása miatt nem
törnek ránk evési rohamok, ha éppen diéta alatt alkalmazzuk. Így a zsírpárnáktól
is könnyebben is egészségesebben szabadulhatunk meg, mint ha mesterséges
édesítőt, vagy kevés fehér cukros ételt fogyasztanánk. Míg a fehér cukor
egyetlen értékes vitamint vagy ásványianyagot sem tartalmaz, az agavé szirupban
vasat, kálciumot, káliumot, foszfort és magnéziumot is találunk. Nem hiába, a
növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek. Íze
is és színe is a mézhez hasonlítható. Rendkívül sokoldalúan használható
édesítőszerről van szó, szirup lévén remekül oldódik. Mivel nincs kellemetlen
utóíze, így italokhoz is adagolhatjuk. Sütésnél, főzésnél egyaránt alkalmazható.
Hőre nem bomlik, így megőrzi édes ízét.
növényi édesítőszer. Agavé a növényi édesítőszer Az agávészirup egy növényi
nedvkoncentrátum, amit az agávé növényből nyernek ki. A növény főként trópusi és
szubtrópusi területeken található meg. Minél idősebb a növény, annál több nedvet
ad. Ez a koncentrátum fruktózt és glükózt tartalmaz. 100 ml agavé szirupban 300
kalóriát találunk, de csak kis mennyiségre van szükség belőle, így ajánlják
fogyókúrázóknak is. Glikémiás indexe 30 alatt van, így az alacsonyabb GI értékű
élelmiszerek közé tartozik. Ez azt jelenti, hogy lassabban szívódik fel, ezáltal
nem emeli meg annyira az inzulin szintet. Íze édesebb, mint a kristálycukoré,
így kevesebb is kell belőle, azonban hosszabb ideig tartó felszívódása miatt nem
törnek ránk evési rohamok, ha éppen diéta alatt alkalmazzuk. Így a zsírpárnáktól
is könnyebben is egészségesebben szabadulhatunk meg, mint ha mesterséges
édesítőt, vagy kevés fehér cukros ételt fogyasztanánk. Míg a fehér cukor
egyetlen értékes vitamint vagy ásványianyagot sem tartalmaz, az agavé szirupban
vasat, kálciumot, káliumot, foszfort és magnéziumot is találunk. Nem hiába, a
növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek. Íze
is és színe is a mézhez hasonlítható. Rendkívül sokoldalúan használható
édesítőszerről van szó, szirup lévén remekül oldódik. Mivel nincs kellemetlen
utóíze, így italokhoz is adagolhatjuk. Sütésnél, főzésnél egyaránt alkalmazható.
Hőre nem bomlik, így megőrzi édes ízét.
Adatlap
Ár: | 2.430 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2025.01.09 |
Eddig megtekintették 42 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "BIO AGAVÉSZIRUP 350G" című hirdetést látja. (fent)