Natura Bulgur 500g
Talán különösen hangzik, de ha utánagondolunk el kell fogadni azt az egyszerű
tényt, hogy a Napban, mint égitestben rejlő szakadatlanul sugárzott energia
teszi lehetővé Földünkön az élet mindenféle formájának létezését. A növények,
mint ennek az energiának a legfőbb közvetítői adják át testünknek mindazt, ami
nélkül elpusztulnánk. A fotoszintézisben megnyilvánuló csoda teszi asztalunkra a
földben található ásványi anyagok, illetve nyomelemek, vitaminok megfelelő
választékát. A forróégövi országok egyik különleges növénye a durumbúza, melyet
az arab kultúra népei, amennyiben a teljes érés előtt betakarítanak és a napon
szárítják, illetve ott fejeződik be a mag érésének a folyamata, létrejön a
Bulgurnak nevezett különlegesen finom ízü gabonaféleség. A sajátságos, semmihez
nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni.
Sokoldaluan és változatosan elkészíthető, együttfőzve például hajdinával, vagy
kölessel. Alapként a feltétekkel változatossá tehető. Főzési ideje ? nálunk
legalábbis ? kb max 10 perc. Van olyan vélemény is, mely szerint elég a
felforrás után kikapcsolni a tüzet és a többi már elég a puhuláshoz. A
tarhonyához hasonló állaga lesz. Állás alatt, pl másnapra összeáll ugyan, mivel
a vizet méginkább felszívja, de könnyedén szétvágható villával is akár. Nem
fojtó, akár diétásnak is nevezhető étel, melyet bátran ajánlhatunk akár rák,
vagy egyéb diétához is, természetesen szakemberrel való konzultációval
kiegészítve.
tényt, hogy a Napban, mint égitestben rejlő szakadatlanul sugárzott energia
teszi lehetővé Földünkön az élet mindenféle formájának létezését. A növények,
mint ennek az energiának a legfőbb közvetítői adják át testünknek mindazt, ami
nélkül elpusztulnánk. A fotoszintézisben megnyilvánuló csoda teszi asztalunkra a
földben található ásványi anyagok, illetve nyomelemek, vitaminok megfelelő
választékát. A forróégövi országok egyik különleges növénye a durumbúza, melyet
az arab kultúra népei, amennyiben a teljes érés előtt betakarítanak és a napon
szárítják, illetve ott fejeződik be a mag érésének a folyamata, létrejön a
Bulgurnak nevezett különlegesen finom ízü gabonaféleség. A sajátságos, semmihez
nem hasonlító íz az egyik ok, ami miatt fogyasztását szinte nem lehet megunni.
Sokoldaluan és változatosan elkészíthető, együttfőzve például hajdinával, vagy
kölessel. Alapként a feltétekkel változatossá tehető. Főzési ideje ? nálunk
legalábbis ? kb max 10 perc. Van olyan vélemény is, mely szerint elég a
felforrás után kikapcsolni a tüzet és a többi már elég a puhuláshoz. A
tarhonyához hasonló állaga lesz. Állás alatt, pl másnapra összeáll ugyan, mivel
a vizet méginkább felszívja, de könnyedén szétvágható villával is akár. Nem
fojtó, akár diétásnak is nevezhető étel, melyet bátran ajánlhatunk akár rák,
vagy egyéb diétához is, természetesen szakemberrel való konzultációval
kiegészítve.
Adatlap
Ár: | 781 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.30 |
Eddig megtekintették 26 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Natura Bulgur 500g" című hirdetést látja. (fent)