Flavin77 Cyto szirup (500ml)
Korszerű Nanotechnológiával készült új Flavin77! A világ legszélesebb spektrumú
flavonoid készítménye! Egymilliószoros felületi aktivitás! Több ezer éves
tradícionális gyógyászat növényei és a XXI. század nanotechnológiája tökéletes
ötvözete, legszélesebb flavonoid spektruma! Mik azok a Flavonoidok? A
flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai
alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában,
magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében
termelik. A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő-
és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a
szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést
(arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak
rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok
kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. Csökkentik a
LDL (rossz koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és
fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes
mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá
antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek. Mióta ismerjük a
Flavonoidokat? 1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként
mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin)
csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét),
ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer
hasonló vegyületet izolált. Mire jók a Flavonoidok? A flavonoidok a szervezet
antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket
romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A
vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést.
Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök
romboló hatásától. Flavin77 Cyto ital: Egyedi védett recept alapján a Flavin7
fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán
daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján
elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns
kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns. A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek
használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX.
század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei
között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt
20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a
korszerű terápia eszközeként. A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű
készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként
kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd
éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni.
Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását
egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok,
aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban
meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradícionális kiszerelésnél megszokott
csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami
az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad. A Flavin77
Cyto növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra)
kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt
hatóanyagtartlommal. A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos
betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia
mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére. A
flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei,
melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú
vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az
antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek
és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal
és a korai öregedéssel.) A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi
és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja. Mit kell tudni az
Enzimekről? - Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók
sebességét fokozzák (katalizálják). - Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi
szervezetben. - Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban
vesznek részt. - Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána,
csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell. - Ám a vitaminokkal
ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni. - A legkitűnőbb
enzimforrásunk a növényi csírák. A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására,
óriási energiával tör elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez
szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább
felszaporodik! Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a
szervezetünkben! A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is
óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly
megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek. A csíra
tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van
az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére
duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin
tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő. A biocsírák 25%-al több
energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak. Összetevők: Flavonoidok/
polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen
telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-,
növény-, gyógynövény kivonata. Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős
polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak,
gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia
(Steviol-glikozid), meggyszár, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány,
lucernacsíra szárítmány, EGCG, Apigenin, Sylimarin, valamint Resveratrol.
Meggyszár: Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző
hatását sem utasíthatjuk el. Stevia: Néhány dán és brazil tanulmány szerint a
2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, szabályozza az inzulinszintet. Más
tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be,
valamint bizonyos ásványianyag tartalma sem mellékes (cink, rutin, magnézium,
vas, stb.). A stevia meggátolja sok káros baktérium, valamint több vírus
szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés
ellen is. Búzacsíra: Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a
népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes
hatását. Brokkolicsíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák
kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a
gyomorrák legyőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-,
nyelőcső-, tüdő- valamint hólyagrák legyőzésében is. Lucernacsíra: Növényi
ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelőzésében, vastagbélgyulladásban
szenvedők gyógytápláléka. Apigenin: Gátolja a béldaganatok és rosszindulatú
bélpolipok kiújulását. Sylimarin: A sylimarin hozzájárulhat a máj egészségének
fenntartásához. Gátolhatja egyes tumorfajták degenerált sejtjeinek osztódását,
és áttétképző tulajdonságukat. Resveratrol: Klinikai vizsgálatok és
népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok
érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait. Gyümölcsök: Alma, bodza,
borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj,
fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis,
kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj. Virágok:
Akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki
gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula,
mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice. Magvak:
Angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor
mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó
mag, tökmag, vörös szőlőmag. Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű,
cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos
pemetefű, szagosmügefű. Fűszerek: Bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander,
oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea. Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér,
fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér. Levelek: Borsmenta,
csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya. Javasolt
fogyasztás: - 10 ml/nap, max. 20 ml/naponta. Polifenol/flavonoid tartalom: 60
000 mg/l. Tárolás: 10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne
egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt
mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található
emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet. Kisgyermekektől elzárva tartandó.
flavonoid készítménye! Egymilliószoros felületi aktivitás! Több ezer éves
tradícionális gyógyászat növényei és a XXI. század nanotechnológiája tökéletes
ötvözete, legszélesebb flavonoid spektruma! Mik azok a Flavonoidok? A
flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai
alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában,
magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében
termelik. A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő-
és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a
szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést
(arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak
rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok
kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. Csökkentik a
LDL (rossz koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és
fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes
mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá
antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek. Mióta ismerjük a
Flavonoidokat? 1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként
mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin)
csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét),
ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer
hasonló vegyületet izolált. Mire jók a Flavonoidok? A flavonoidok a szervezet
antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket
romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A
vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést.
Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök
romboló hatásától. Flavin77 Cyto ital: Egyedi védett recept alapján a Flavin7
fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán
daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján
elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns
kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns. A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek
használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX.
század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei
között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt
20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a
korszerű terápia eszközeként. A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű
készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként
kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd
éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni.
Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását
egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok,
aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban
meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradícionális kiszerelésnél megszokott
csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami
az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad. A Flavin77
Cyto növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra)
kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt
hatóanyagtartlommal. A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos
betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia
mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére. A
flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei,
melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú
vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az
antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek
és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal
és a korai öregedéssel.) A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi
és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja. Mit kell tudni az
Enzimekről? - Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók
sebességét fokozzák (katalizálják). - Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi
szervezetben. - Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban
vesznek részt. - Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána,
csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell. - Ám a vitaminokkal
ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni. - A legkitűnőbb
enzimforrásunk a növényi csírák. A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására,
óriási energiával tör elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez
szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább
felszaporodik! Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a
szervezetünkben! A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is
óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly
megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek. A csíra
tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van
az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére
duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin
tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő. A biocsírák 25%-al több
energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak. Összetevők: Flavonoidok/
polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen
telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-,
növény-, gyógynövény kivonata. Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős
polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak,
gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia
(Steviol-glikozid), meggyszár, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány,
lucernacsíra szárítmány, EGCG, Apigenin, Sylimarin, valamint Resveratrol.
Meggyszár: Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző
hatását sem utasíthatjuk el. Stevia: Néhány dán és brazil tanulmány szerint a
2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, szabályozza az inzulinszintet. Más
tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be,
valamint bizonyos ásványianyag tartalma sem mellékes (cink, rutin, magnézium,
vas, stb.). A stevia meggátolja sok káros baktérium, valamint több vírus
szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés
ellen is. Búzacsíra: Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a
népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes
hatását. Brokkolicsíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák
kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a
gyomorrák legyőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-,
nyelőcső-, tüdő- valamint hólyagrák legyőzésében is. Lucernacsíra: Növényi
ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelőzésében, vastagbélgyulladásban
szenvedők gyógytápláléka. Apigenin: Gátolja a béldaganatok és rosszindulatú
bélpolipok kiújulását. Sylimarin: A sylimarin hozzájárulhat a máj egészségének
fenntartásához. Gátolhatja egyes tumorfajták degenerált sejtjeinek osztódását,
és áttétképző tulajdonságukat. Resveratrol: Klinikai vizsgálatok és
népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok
érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait. Gyümölcsök: Alma, bodza,
borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj,
fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis,
kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj. Virágok:
Akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki
gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula,
mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice. Magvak:
Angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor
mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó
mag, tökmag, vörös szőlőmag. Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű,
cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos
pemetefű, szagosmügefű. Fűszerek: Bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander,
oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea. Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér,
fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér. Levelek: Borsmenta,
csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya. Javasolt
fogyasztás: - 10 ml/nap, max. 20 ml/naponta. Polifenol/flavonoid tartalom: 60
000 mg/l. Tárolás: 10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne
egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt
mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található
emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet. Kisgyermekektől elzárva tartandó.
Adatlap
Ár: | 38.670 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.20 |
Eddig megtekintették 47 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Flavin77 Cyto szirup (500ml)" című hirdetést látja. (fent)