Betöltés...

Flavin77 Cyto szirup (500ml)

Korszerű Nanotechnológiával készült új Flavin77! A világ legszélesebb spektrumú
flavonoid készítménye! Egymilliószoros felületi aktivitás! Több ezer éves
tradícionális gyógyászat növényei és a XXI. század nanotechnológiája tökéletes
ötvözete, legszélesebb flavonoid spektruma! Mik azok a Flavonoidok? A
flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai
alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában,
magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében
termelik. A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő-
és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a
szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést
(arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak
rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok
kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van. Csökkentik a
LDL (rossz koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és
fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes
mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá
antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek. Mióta ismerjük a
Flavonoidokat? 1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként
mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin)
csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét),
ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer
hasonló vegyületet izolált. Mire jók a Flavonoidok? A flavonoidok a szervezet
antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket
romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését. A
vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést.
Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök
romboló hatásától. Flavin77 Cyto ital: Egyedi védett recept alapján a Flavin7
fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán
daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján
elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns
kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns. A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek
használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX.
század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei
között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt
20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a
korszerű terápia eszközeként. A Flavin77 egy olyan különleges magas minőségű
készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként
kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd
éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni.
Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását
egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok,
aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban
meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradícionális kiszerelésnél megszokott
csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami
az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad. A Flavin77
Cyto növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra)
kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt
hatóanyagtartlommal. A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos
betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia
mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére. A
flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei,
melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú
vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az
antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek
és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal
és a korai öregedéssel.) A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi
és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja. Mit kell tudni az
Enzimekről? - Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók
sebességét fokozzák (katalizálják). - Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi
szervezetben. - Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban
vesznek részt. - Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána,
csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell. - Ám a vitaminokkal
ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni. - A legkitűnőbb
enzimforrásunk a növényi csírák. A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására,
óriási energiával tör elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez
szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább
felszaporodik! Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a
szervezetünkben! A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is
óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly
megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek. A csíra
tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van
az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére
duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin
tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő. A biocsírák 25%-al több
energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak. Összetevők: Flavonoidok/
polifenolok vízben oldott koncentrált közegében a növényi, többszörösen
telítetlen zsírok, zsírsavak nanotechEMULSIO TM eljárással készült, gyümölcs-,
növény-, gyógynövény kivonata. Szűrt-tisztított víz, 77 fajta jelentős
polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak,
gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek (lásd a doboz oldalán), Stevia
(Steviol-glikozid), meggyszár, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány,
lucernacsíra szárítmány, EGCG, Apigenin, Sylimarin, valamint Resveratrol.
Meggyszár: Erősíthetik a szívműködést, valamint lehetséges infarktust megelőző
hatását sem utasíthatjuk el. Stevia: Néhány dán és brazil tanulmány szerint a
2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes, szabályozza az inzulinszintet. Más
tanulmányok vérnyomáscsökkentő, hasnyálmirigy-segítő hatásairól számolnak be,
valamint bizonyos ásványianyag tartalma sem mellékes (cink, rutin, magnézium,
vas, stb.). A stevia meggátolja sok káros baktérium, valamint több vírus
szaporodását, így hatékonyan alkalmazható megfázás, influenza és szájfertőzés
ellen is. Búzacsíra: Már az ókori Egyiptomban is használták, valamint a
népgyógyászat is ismerte roboráló, erősítő, méregtelenítő és daganatellenes
hatását. Brokkolicsíra: Hidrokinonglükozid tartalma megakadályozhatja a rák
kialakulását és növekedését, leghatásosabb növényként említik a vastagbél- és a
gyomorrák legyőzésében, kiemelkedően fontos szerepe lehet a prosztata-, végbél-,
nyelőcső-, tüdő- valamint hólyagrák legyőzésében is. Lucernacsíra: Növényi
ösztrogén tartalma segíthet a mellrák megelőzésében, vastagbélgyulladásban
szenvedők gyógytápláléka. Apigenin: Gátolja a béldaganatok és rosszindulatú
bélpolipok kiújulását. Sylimarin: A sylimarin hozzájárulhat a máj egészségének
fenntartásához. Gátolhatja egyes tumorfajták degenerált sejtjeinek osztódását,
és áttétképző tulajdonságukat. Resveratrol: Klinikai vizsgálatok és
népegészségügyi adatok bizonyítják, a rezveratrol és a bioflavonoidok
érrendszerre gyakorolt kedvező és rákellenes hatásait. Gyümölcsök: Alma, bodza,
borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj,
fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis,
kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj. Virágok:
Akácvirág, árnikavirág, bodzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki
gyopár, kamillavirág, kankalinvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula,
mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, sáfrányos szeklice. Magvak:
Angelika mag, ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor
mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó
mag, tökmag, vörös szőlőmag. Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű,
cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos
pemetefű, szagosmügefű. Fűszerek: Bazsalikom, fahéj, kakukkfű, koriander,
oregano, rozmaring, szegfűszeg, zöld tea. Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér,
fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér. Levelek: Borsmenta,
csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya. Javasolt
fogyasztás: - 10 ml/nap, max. 20 ml/naponta. Polifenol/flavonoid tartalom: 60
000 mg/l. Tárolás: 10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne
egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt
mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található
emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet. Kisgyermekektől elzárva tartandó.

Tovább
Adatlap
Ár: 38.670 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.11.20
Eddig megtekintették 47 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Flavin77 Cyto szirup (500ml)
Lehetőségek
Megosztók

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Flavin77 Cyto szirup (500ml)" című hirdetést látja. (fent)



Az oldal ezen része csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem