Neera pálma és juharszirup 1L
A Neera szirupot Svájcban fejlesztették ki, tiszta C osztályú kanadai
juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt
eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra
minden kívánalmának. A kúra alatt a szervezet megtisztítja magát a mérgektől.
Ilyenkor további mérgeket fogyasztunk feldolgozott termékek formájában, az csak
fokozza a problémát, és aláássa a kúra eredményét. Ezért a Neera szirupban csak
természetes, vegyszermentes körülmények között növekvő, válogatott fák nedvét
használjuk. Előállítása fáradságos és kompromisszumot nem tűrő. A juharfának
körülbelül 40 évesnek kell lennie, mielőtt meg lehet csapolni. A cukorjuhar,
amely csak egy Észak-Amerika 75 juharfajtája közül, csak március és április
folyamán, mintegy 4-6 héten át ad nedvet. Az évnek ebben a szakaszában az erdőt
még egy méter feletti hó borítja, ami a nedv begyűjtését roppant nehéz és fagyos
feladattá teszi. A nedvet minden reggel összegyűjtik a fákon lógó vödrökből, és
a begyűjtő épületbe viszik, ahol a folyadékot fából rakott tűzön addig
melegítik, amíg az a szirupnak megfelelő sűrűséget eléri. Hogy a szirup meg ne
romoljon, a nedvet koncentrálni kell. Egyliternyi végtermék előállításához 40-50
liter nedv szükséges. Ez megegyezik egy nagy juharfa egyévi nedvtermelésével. A
Neera szirup gyártása során kizárólag a sötét C osztályú szirupot használják,
mely a legkevésbé finomított, és ásványokban a leggazdagabb. A pálmaszirup
előállítása ugyancsak fáradságos munka. Ahhoz, hogy a pálmát megcsapolják,
mindennap egy kissé visszavágják a virágzásban lévő termő hajtásait. Ily módon a
fa legértékesebb nedvét gyűjtik össze, azt, amiből a gyümölcs (például a
kókuszdió) fejlődne. A nedvet ezután nyílt tűzön melegítik, és óvatosan
besűrítik, hogy elkerüljék az erjedést. A Neera szirup több különböző
délkelet-ázsiai pálmafaj nedvét ötvözi, köztük a kókuszpálmáét, az őserdei
Arenga pálmáét és a Kitul pálmáét, a mocsárvidékeken honos Nipah pálmáét és a
Sri Lanka-i Palmyra pálmáét. A Madal Bal csak kis családi gazdaságokban
készített pálmaszirupot használ, amelynek termelési módszereit nemzetközi
segélyszervezetek emberei vezették be és ellenőrzik. Ez az intenzív termelési
eljárás biztosan költségesebb, mint a nagybani ültetvényes módszer, de
biztosítja a jó minőségű bioszirupot, és a családi vállalkozások támogatásával
segíti a helyi közösségek fejlődését. A Neera szirup egyik fő jellemzője gazdag
ásványi anyag tartalma. A juharszirup gazdag mangánban és cinkben, pont abban a
két ásványban, amely a pálmaszirupból szinte teljesen hiányzik. Ezzel szemben a
pálmaszirup nagy mennyiségű káliumot és kalciumot tartalmaz, ez a két ásványi
anyag pedig fontos a sejtek megfelelő működéséhez és így a szervezet
méregtelenítéséhez. Megfelelő arányban vegyítve a Neera szirup ásványi anyag
tartalma gazdag és kiegyensúlyozott. Ásványi anyag összetétel 1000g szirupban
Vas - 20mg Mangán - 45mg Cink - 55mg Magnézium - 150mg Nátrium - 370mg Kalcium -
1800mg Kálium - 2700mg A Neera ital összetevői és elkészítése A Neera ital
összetevői - tiszta víz - Neera szirup - citromlé - cayenne bors A Neera ital a
Neera szirup, frissen facsart citromlé, cayenne bors és tiszta víz keveréke. De
lássuk csak az összetevőket külön-külön Neera szirup - A szirup a magas, de
könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának köszönhetően
megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára, és így a szilárd
táplálék hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint ingadozás nem lép
fel. Közvetlenül a véráramba kerül, így nem jelent további terhet az
emésztőrendszer szá-mára. A Neera ital nagyon kis mennyiségben tartalmaz
fehérjét, ezzel tovább könnyíti a kiválasztási folyamatokat. A fák nedvéből
nyert koncentrátum biztosít minden olyan ásványi anyagot, ami testünk egészséges
működéséhez szükséges, így a kúra biztonságosan elvégezhető, és nem éhezünk. A
kúraital enyhén édes, kellemes ízének köszönhetően a szilárd táplálék hiányából
adó-dó stressz is csökken. Így a kúrát könnyedén végezhetjük akár 10 napon
keresztül is, úgy hogy közben nem fogyasztunk szilárd táplálékot. A Neera szirup
természetes növekedésű fáinak életereje élénkíti szervezetünk saját
meg-fiatalító erőit. Citromlé - A citromot mint a zsíranyagcsere hatékony
katalizátorát gyakran használják természetes méregtelenítő és tisztító
készítményekben. A benne található savak feloldják a zsírokat, és ennek
köszönhetően a kúra során nagyon sok méreganyag távozik a szervezetből. Minden
olyan salakanyagot, melyet kiválasztó szerveink nem képesek eltávolítani, a
zsírok magukhoz kötnek, így azok létfontosságú szerveinket nem támadhatják meg.
Ezenkívül a citromlé rendkívüli mennyiségű antioxidánssal és C vitaminnal
egészíti még ki a Neera italt, emellett segíti a nyálka és a salakanyagok
lebontását. Cayenne bors - A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt
gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér
eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és
kiválasztáshoz. Tiszta víz - A víz szállítja sejtjeinkhez a különböző
tápanyagokat, és a kúra alatt feloldott salakanyago-kat elszállítja. Ezért minél
több folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, annál hatéko-nyabb a tisztulás. A
víz belső fürdőt nyújt a testnek. A kúraital elkészítése Egy 3 dl-es csészébe
tegyünk 2 evőkanál frissen préselt citromlevet (kb. fél citrom leve) 2 evőkanál
Neera szirupot 1/10 kávéskanál cayenne borsot vagy bármely más erőspaprikát
esetleg gyömbért 2 - 2,5 dl vizet Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a
cayenne paprikát és engedje fel langyos vagy hideg vízzel, amelyiket jobban
szereti. Figyelem! Hagyományos szirupok, méz vagy egyéb édesítőszerek nem
megfelelőek a kúrához, ezek nagymértékben csökkentik a tisztítóhatást és az
energiaszintünket. Használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított
citromlevet. Az ital ideális íze enyhén édes és savanykás, a paprika íze alig
érezhető.
juharszirup és délkelet-ázsiai pálmaszirupok keverékéből. Öt év és ezernyi teszt
eredménye az a keverék, amely megfelel a Neera Méregtelenítő és Tisztító Kúra
minden kívánalmának. A kúra alatt a szervezet megtisztítja magát a mérgektől.
Ilyenkor további mérgeket fogyasztunk feldolgozott termékek formájában, az csak
fokozza a problémát, és aláássa a kúra eredményét. Ezért a Neera szirupban csak
természetes, vegyszermentes körülmények között növekvő, válogatott fák nedvét
használjuk. Előállítása fáradságos és kompromisszumot nem tűrő. A juharfának
körülbelül 40 évesnek kell lennie, mielőtt meg lehet csapolni. A cukorjuhar,
amely csak egy Észak-Amerika 75 juharfajtája közül, csak március és április
folyamán, mintegy 4-6 héten át ad nedvet. Az évnek ebben a szakaszában az erdőt
még egy méter feletti hó borítja, ami a nedv begyűjtését roppant nehéz és fagyos
feladattá teszi. A nedvet minden reggel összegyűjtik a fákon lógó vödrökből, és
a begyűjtő épületbe viszik, ahol a folyadékot fából rakott tűzön addig
melegítik, amíg az a szirupnak megfelelő sűrűséget eléri. Hogy a szirup meg ne
romoljon, a nedvet koncentrálni kell. Egyliternyi végtermék előállításához 40-50
liter nedv szükséges. Ez megegyezik egy nagy juharfa egyévi nedvtermelésével. A
Neera szirup gyártása során kizárólag a sötét C osztályú szirupot használják,
mely a legkevésbé finomított, és ásványokban a leggazdagabb. A pálmaszirup
előállítása ugyancsak fáradságos munka. Ahhoz, hogy a pálmát megcsapolják,
mindennap egy kissé visszavágják a virágzásban lévő termő hajtásait. Ily módon a
fa legértékesebb nedvét gyűjtik össze, azt, amiből a gyümölcs (például a
kókuszdió) fejlődne. A nedvet ezután nyílt tűzön melegítik, és óvatosan
besűrítik, hogy elkerüljék az erjedést. A Neera szirup több különböző
délkelet-ázsiai pálmafaj nedvét ötvözi, köztük a kókuszpálmáét, az őserdei
Arenga pálmáét és a Kitul pálmáét, a mocsárvidékeken honos Nipah pálmáét és a
Sri Lanka-i Palmyra pálmáét. A Madal Bal csak kis családi gazdaságokban
készített pálmaszirupot használ, amelynek termelési módszereit nemzetközi
segélyszervezetek emberei vezették be és ellenőrzik. Ez az intenzív termelési
eljárás biztosan költségesebb, mint a nagybani ültetvényes módszer, de
biztosítja a jó minőségű bioszirupot, és a családi vállalkozások támogatásával
segíti a helyi közösségek fejlődését. A Neera szirup egyik fő jellemzője gazdag
ásványi anyag tartalma. A juharszirup gazdag mangánban és cinkben, pont abban a
két ásványban, amely a pálmaszirupból szinte teljesen hiányzik. Ezzel szemben a
pálmaszirup nagy mennyiségű káliumot és kalciumot tartalmaz, ez a két ásványi
anyag pedig fontos a sejtek megfelelő működéséhez és így a szervezet
méregtelenítéséhez. Megfelelő arányban vegyítve a Neera szirup ásványi anyag
tartalma gazdag és kiegyensúlyozott. Ásványi anyag összetétel 1000g szirupban
Vas - 20mg Mangán - 45mg Cink - 55mg Magnézium - 150mg Nátrium - 370mg Kalcium -
1800mg Kálium - 2700mg A Neera ital összetevői és elkészítése A Neera ital
összetevői - tiszta víz - Neera szirup - citromlé - cayenne bors A Neera ital a
Neera szirup, frissen facsart citromlé, cayenne bors és tiszta víz keveréke. De
lássuk csak az összetevőket külön-külön Neera szirup - A szirup a magas, de
könnyen lebontható gyümölcscukor-, azaz szénhidráttartalmának köszönhetően
megfelelő mennyiségű energiát biztosít a szervezet számára, és így a szilárd
táplálék hiányából adódó szokásos gyengeség és vércukorszint ingadozás nem lép
fel. Közvetlenül a véráramba kerül, így nem jelent további terhet az
emésztőrendszer szá-mára. A Neera ital nagyon kis mennyiségben tartalmaz
fehérjét, ezzel tovább könnyíti a kiválasztási folyamatokat. A fák nedvéből
nyert koncentrátum biztosít minden olyan ásványi anyagot, ami testünk egészséges
működéséhez szükséges, így a kúra biztonságosan elvégezhető, és nem éhezünk. A
kúraital enyhén édes, kellemes ízének köszönhetően a szilárd táplálék hiányából
adó-dó stressz is csökken. Így a kúrát könnyedén végezhetjük akár 10 napon
keresztül is, úgy hogy közben nem fogyasztunk szilárd táplálékot. A Neera szirup
természetes növekedésű fáinak életereje élénkíti szervezetünk saját
meg-fiatalító erőit. Citromlé - A citromot mint a zsíranyagcsere hatékony
katalizátorát gyakran használják természetes méregtelenítő és tisztító
készítményekben. A benne található savak feloldják a zsírokat, és ennek
köszönhetően a kúra során nagyon sok méreganyag távozik a szervezetből. Minden
olyan salakanyagot, melyet kiválasztó szerveink nem képesek eltávolítani, a
zsírok magukhoz kötnek, így azok létfontosságú szerveinket nem támadhatják meg.
Ezenkívül a citromlé rendkívüli mennyiségű antioxidánssal és C vitaminnal
egészíti még ki a Neera italt, emellett segíti a nyálka és a salakanyagok
lebontását. Cayenne bors - A cayenne paprika nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt
gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér
eljutását a test távolabbi területeire, mely fontos a hatékony tisztuláshoz és
kiválasztáshoz. Tiszta víz - A víz szállítja sejtjeinkhez a különböző
tápanyagokat, és a kúra alatt feloldott salakanyago-kat elszállítja. Ezért minél
több folyadékot viszünk be a szervezetünkbe, annál hatéko-nyabb a tisztulás. A
víz belső fürdőt nyújt a testnek. A kúraital elkészítése Egy 3 dl-es csészébe
tegyünk 2 evőkanál frissen préselt citromlevet (kb. fél citrom leve) 2 evőkanál
Neera szirupot 1/10 kávéskanál cayenne borsot vagy bármely más erőspaprikát
esetleg gyömbért 2 - 2,5 dl vizet Keverje össze a citromlevet, a szirupot és a
cayenne paprikát és engedje fel langyos vagy hideg vízzel, amelyiket jobban
szereti. Figyelem! Hagyományos szirupok, méz vagy egyéb édesítőszerek nem
megfelelőek a kúrához, ezek nagymértékben csökkentik a tisztítóhatást és az
energiaszintünket. Használjon friss citromot, ne limonádét vagy tartósított
citromlevet. Az ital ideális íze enyhén édes és savanykás, a paprika íze alig
érezhető.
Adatlap
Ár: | 20.757 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.30 |
Eddig megtekintették 43 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Neera pálma és juharszirup 1L" című hirdetést látja. (fent)