Éléskamra Sokmagvas bagett lisztkeverék
A lisztkeverék négy darab, egyenként kb. 14 cm-es bagett elkészítéséhez
elegendő. Egymáshoz leginkább illeszkedő paleo lisztfajtákból, melyek állagra és
ízre kiegészítik egymást, ez által nagyon finom, kiegyensúlyozott ízvilágú
pékáru készíthető belőle.Megtévesztésig hasonlít a gabonalisztekből készült
teljes kiőrlésű pékáruk ízére és állagára. Kinézetre is hagyományos érzetű.
Egyik paleos liszt ízkaraktere sem jelentkezik a bagettekben. Azoknak
készítettük, akiknek hiányzik a teljes kiőrlésű pékárú ízvilága, állaga. Akik
szeretik a finom roppanós magokat a lágy kenyértésztában és akik kifejeztetten
szendvics alapot hiányolnak, mert jól jönne valami utazáshoz, munkába vagy a
gyerekeknek iskolába csomagolni. Az ízekre és állagokra finnyásak is garantáltan
megeszik. Teszteltük. Semmi paleos íze nincs, aki kóstolta, azt hitte,
hagyományos magvas bagettet eszik. Mert megvan az a finom, igazi teljes őrlésű
lisztekre emlékeztető ízvilága, így nem paleosok is szívesen fogyasztották. A
nyers tészta sűrűbb, formázható állagú, ezért bátran használhatod a képen
látható bagett sütőformában is, mert nem folyik le róla a tészta. Mint ahogy
tőlünk megszokhattad, nagyon egyszerű elkészíteni és az adag kiadós, mert 4 db
14 cm-es bagett lesz belőle. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik a sok
magliszt és tojás ízű kenyér után vágynak a naturális ízvilágra és paleo előtt
leginkább a barna kenyereket kedvelték. Jó választás kezdő paleosoknak,
családtagot átszoktatni. A bagettek elkészítéséhez csak nedves hozzávalók
szükségesek, a tasak minden más szükséges alapanyagot tartalmaz. Kedvező
rost-szénhidrát összetétele miatt diétázók, fogyókúrázók is bátran
fogyaszthatják, ha büntetlen kenyérfogyasztásra vágynak. Rendkívül alacsony
szénhidrát tartalmú lisztkeverék (40 g alatt). Készíthető belőle hidegszendvics,
panini melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt.
Fagyasztóban hosszú ideig tárolható és szobahőmérsékleten érdemes kiolvasztani.
Hűtőben 4-5 napig eltartható. A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében
a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra
foszfátmentes sütőport használjuk. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől,
konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes
alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona-, cukor-, szója-,
tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet,
kókuszlisztet és élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód
híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform
táplálkozást. Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok
keveréke (napraforgómag, lenmag,szezámmag, tökmag),szezámmag liszt, útifűmaghéj
liszt,porlasztva szárított tojásfehérje por, Paleolit Éléskamra sütőpor
(savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer:
nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só. Allergén anyag
lásd. vastagon szedve. Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj
el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a
lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14
cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200
fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még
20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és
ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek.
elegendő. Egymáshoz leginkább illeszkedő paleo lisztfajtákból, melyek állagra és
ízre kiegészítik egymást, ez által nagyon finom, kiegyensúlyozott ízvilágú
pékáru készíthető belőle.Megtévesztésig hasonlít a gabonalisztekből készült
teljes kiőrlésű pékáruk ízére és állagára. Kinézetre is hagyományos érzetű.
Egyik paleos liszt ízkaraktere sem jelentkezik a bagettekben. Azoknak
készítettük, akiknek hiányzik a teljes kiőrlésű pékárú ízvilága, állaga. Akik
szeretik a finom roppanós magokat a lágy kenyértésztában és akik kifejeztetten
szendvics alapot hiányolnak, mert jól jönne valami utazáshoz, munkába vagy a
gyerekeknek iskolába csomagolni. Az ízekre és állagokra finnyásak is garantáltan
megeszik. Teszteltük. Semmi paleos íze nincs, aki kóstolta, azt hitte,
hagyományos magvas bagettet eszik. Mert megvan az a finom, igazi teljes őrlésű
lisztekre emlékeztető ízvilága, így nem paleosok is szívesen fogyasztották. A
nyers tészta sűrűbb, formázható állagú, ezért bátran használhatod a képen
látható bagett sütőformában is, mert nem folyik le róla a tészta. Mint ahogy
tőlünk megszokhattad, nagyon egyszerű elkészíteni és az adag kiadós, mert 4 db
14 cm-es bagett lesz belőle. Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik a sok
magliszt és tojás ízű kenyér után vágynak a naturális ízvilágra és paleo előtt
leginkább a barna kenyereket kedvelték. Jó választás kezdő paleosoknak,
családtagot átszoktatni. A bagettek elkészítéséhez csak nedves hozzávalók
szükségesek, a tasak minden más szükséges alapanyagot tartalmaz. Kedvező
rost-szénhidrát összetétele miatt diétázók, fogyókúrázók is bátran
fogyaszthatják, ha büntetlen kenyérfogyasztásra vágynak. Rendkívül alacsony
szénhidrát tartalmú lisztkeverék (40 g alatt). Készíthető belőle hidegszendvics,
panini melegszendvics, fogyasztható készételek, saláták mellé egyaránt.
Fagyasztóban hosszú ideig tárolható és szobahőmérsékleten érdemes kiolvasztani.
Hűtőben 4-5 napig eltartható. A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében
a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra
foszfátmentes sütőport használjuk. Hozzáadott adalékoktól, színezékektől,
konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes
alapanyagok felhasználásával előállított termék. Gabona-, cukor-, szója-,
tejmentes magyar kézműves lisztkeverék. Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet,
kókuszlisztet és élesztőt. Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód
híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform
táplálkozást. Összetevők: tápióka keményítő, sárga lenmagliszt, olajos magok
keveréke (napraforgómag, lenmag,szezámmag, tökmag),szezámmag liszt, útifűmaghéj
liszt,porlasztva szárított tojásfehérje por, Paleolit Éléskamra sütőpor
(savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer:
nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő) , himalaya só. Allergén anyag
lásd. vastagon szedve. Elkészítési javaslat: 3 db M-es tojást (kb. 165 g) keverj
el 100 ml vízzel és 20 ml friss citromlével. Néhány perc alatt keverd simára a
lisztkeverékkel. 20 perc pihentetés után vizes kézzel formázz 4 db, egyenként 14
cm hosszú bagettet. Tedd szilikonos lapra vagy bagett sütő formára és süsd 200
fokra előmelegített (alsó-felső fokozatú) sütőben 20 percet, majd 180 fokon még
20 percet. Kihűlve fogyasztandó. Teljes kiőrlésű pékárura emlékeztető állagú és
ízű, ropogós héjú, száraz belsejű bagettek.
Adatlap
Ár: | 1.270 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.24 |
Eddig megtekintették 47 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Éléskamra Sokmagvas bagett lisztkeverék" című hirdetést látja. (fent)