Sanct Bernhard Laktáz enzim kapszula (150 db)
A tejcukor érzékenység oka a tejcukrot bontó enzim, a laktáz, hiánya vagy
elégtelen működése. A készítmény segítségével laktózérzékeny emberek is képesek
laktóztartalmú táplálék fogyasztására kellemetlen mellékhatások nélkül.
Összetevők: magnéziumkarbonát, laktáz, zselatin, csomósodásgátló:
magnéziumsztearát. Adagolás: étkezés előtt 1-3 kapszula. A javasolt adagot ne
lépje túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a normál vegyes étrendet és az
egészséges életmódot.
elégtelen működése. A készítmény segítségével laktózérzékeny emberek is képesek
laktóztartalmú táplálék fogyasztására kellemetlen mellékhatások nélkül.
Összetevők: magnéziumkarbonát, laktáz, zselatin, csomósodásgátló:
magnéziumsztearát. Adagolás: étkezés előtt 1-3 kapszula. A javasolt adagot ne
lépje túl! Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a normál vegyes étrendet és az
egészséges életmódot.
Adatlap
Ár: | 6.143 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.20 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Sanct Bernhard Laktáz enzim kapszula (150 db)" című hirdetést látja. (fent)