
Bauck Hof bio gluténmentes brownie sütemény keverék 400 g
Bio gluténmentes Brownie süteménykeverék csokidarabokkal. Szerintünk a világ
legfinomabb brownie-ja. Elkészítési idő 5 perc, sütési idő kb. 25 perc. Vegán
módon is elkészíthető. Összetevők: cukor, kukoricaliszt, teljes kiőrlésű
rizsliszt, csokoládécsepp 15% (nyers nádcukor, kakaómassza, kakaóvaj,
emulgálószer: napraforgóvirág lecitin) kakaópor 8%, sűrítőanyag: guargumi,
útifűmaghéjliszt, kősó, vaníliapor. ellenőrzött biogazdaságból Nyomokban tejet,
szóját, mogyorót, mustárt, lupint és szezámot tartalmazhat. Elkészítési
javaslat: 200g vaj, 2 tojás, 100ml tej A sütőt 175°C-ra előmelegítjük. A
Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan
hozzáadunk 100ml tejet. A masszát kb.20x20 cm-es sütőformába tesszük és
elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és
szeletekre vágjuk. Elkészítési javaslat vegán módon: 150g margarin 100ml
növényi tej (pl. zab, szója..) A sütőt 175°C-ra előmelegítjük. A Brownie
keveréket 150g lágy margarinnal és 100ml hideg növényi tejjel elkeverjük. A
masszát egy kb.20x20 cm-es sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső
rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Tipp: A Vegán
módon elkészített brownie sokkal szaftosabb lesz, ha 50g kukorica keményítőt
adunk a keverékhez.
legfinomabb brownie-ja. Elkészítési idő 5 perc, sütési idő kb. 25 perc. Vegán
módon is elkészíthető. Összetevők: cukor, kukoricaliszt, teljes kiőrlésű
rizsliszt, csokoládécsepp 15% (nyers nádcukor, kakaómassza, kakaóvaj,
emulgálószer: napraforgóvirág lecitin) kakaópor 8%, sűrítőanyag: guargumi,
útifűmaghéjliszt, kősó, vaníliapor. ellenőrzött biogazdaságból Nyomokban tejet,
szóját, mogyorót, mustárt, lupint és szezámot tartalmazhat. Elkészítési
javaslat: 200g vaj, 2 tojás, 100ml tej A sütőt 175°C-ra előmelegítjük. A
Brownie keveréket 200g lágy vajjal és 2db tojással összekeverjük. Ezután lassan
hozzáadunk 100ml tejet. A masszát kb.20x20 cm-es sütőformába tesszük és
elsimítjuk. A sütő középső rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és
szeletekre vágjuk. Elkészítési javaslat vegán módon: 150g margarin 100ml
növényi tej (pl. zab, szója..) A sütőt 175°C-ra előmelegítjük. A Brownie
keveréket 150g lágy margarinnal és 100ml hideg növényi tejjel elkeverjük. A
masszát egy kb.20x20 cm-es sütőformába tesszük és elsimítjuk. A sütő középső
rácsán kb. 25 percig sütjük. Hűlni hagyjuk és szeletekre vágjuk. Tipp: A Vegán
módon elkészített brownie sokkal szaftosabb lesz, ha 50g kukorica keményítőt
adunk a keverékhez.

Adatlap
Ár: | 2.437 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.06.22 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Bauck Hof bio gluténmentes brownie sütemény keverék 400 g" című hirdetést látja. (fent)