
Matcha Tsuki Cebador Miguel kerámia maté tök 350ml, fekete
Ez a méhsejt mintázatú esztétikus kerámia bögre remek választás a Maté tea
kedvelők számára. A kerámia remek hőtartó képességekkel rendelkezik. A Maté
"tök" űrtartalma 350 ml.A Maté tea egy tradicionális dél-amerikai különlegesség,
amely manapság más kontinenseket is egyre népszerűbb, köztük Európában,
Ázsiában, valamint Ausztráliában is. A maté tea fogyasztásának legismertebb
módszere tradíciókon alapul és nem kell hozzá más, mint az ún. bombilla
szívószál és a maté tök és meleg víz, hideg víz és a yerba maté tea. A maté tea
tradícionális fogyasztásához bombilla (szűrőként is funkcionáló) szívószál, és
az alaposan átitatott üreges lopótök (maté-tök) szükséges. Ugyanakkor manapság
már egyedi matá tea csészéket is lehet kapni. Maté tea tradícionális
elkészítéseTöltsük meg a maté tököt, legalább félig yerba maté teával.A
kezünkkel zárjuk le a tök tetejét és rázzuk jól össze a teát. Erre azért van
szükség mert így akadályozzuk meg, hogy a poros levelek később a
bombilla-szívószálba kerüljenek. Ha ez megvan, akkor döntsük meg a tököt 45
fokban, hogy a maté tea a tök egyik felébe gyűljön össze.Tegyük a tökbe a
bombilla-t óvatosan, úgy, hogy ne változtassuk meg a tealevelek féloldalas
elrendezését. A bombillát úgy helyezzük el, hogy a vége az tök aljára érjen, a
?szívószál-része? (kis lyukacskák a bombilla végén) pedig a tök falával szembe
nézzen, és olyan távol legyen a tealevelek kupacától, amilyen távol csak lehet.
Ezután fordítsuk a tököt függőleges állapotba és önstük fel 70-80 °C-os
vízzel.Euzután igyunk matét bombilla-val. Vigyázzunk arra, hogy ne kevergessük a
bombilla-val a matét, hiszen annak vége könnyedén eldugulhat a porszerű és apró
tealevelek darabkáitól.Legfeljebb 10-11 újratöltés javasolt, és még a maté íze
sem mosódik ki.
kedvelők számára. A kerámia remek hőtartó képességekkel rendelkezik. A Maté
"tök" űrtartalma 350 ml.A Maté tea egy tradicionális dél-amerikai különlegesség,
amely manapság más kontinenseket is egyre népszerűbb, köztük Európában,
Ázsiában, valamint Ausztráliában is. A maté tea fogyasztásának legismertebb
módszere tradíciókon alapul és nem kell hozzá más, mint az ún. bombilla
szívószál és a maté tök és meleg víz, hideg víz és a yerba maté tea. A maté tea
tradícionális fogyasztásához bombilla (szűrőként is funkcionáló) szívószál, és
az alaposan átitatott üreges lopótök (maté-tök) szükséges. Ugyanakkor manapság
már egyedi matá tea csészéket is lehet kapni. Maté tea tradícionális
elkészítéseTöltsük meg a maté tököt, legalább félig yerba maté teával.A
kezünkkel zárjuk le a tök tetejét és rázzuk jól össze a teát. Erre azért van
szükség mert így akadályozzuk meg, hogy a poros levelek később a
bombilla-szívószálba kerüljenek. Ha ez megvan, akkor döntsük meg a tököt 45
fokban, hogy a maté tea a tök egyik felébe gyűljön össze.Tegyük a tökbe a
bombilla-t óvatosan, úgy, hogy ne változtassuk meg a tealevelek féloldalas
elrendezését. A bombillát úgy helyezzük el, hogy a vége az tök aljára érjen, a
?szívószál-része? (kis lyukacskák a bombilla végén) pedig a tök falával szembe
nézzen, és olyan távol legyen a tealevelek kupacától, amilyen távol csak lehet.
Ezután fordítsuk a tököt függőleges állapotba és önstük fel 70-80 °C-os
vízzel.Euzután igyunk matét bombilla-val. Vigyázzunk arra, hogy ne kevergessük a
bombilla-val a matét, hiszen annak vége könnyedén eldugulhat a porszerű és apró
tealevelek darabkáitól.Legfeljebb 10-11 újratöltés javasolt, és még a maté íze
sem mosódik ki.

Adatlap
Ár: | 3.840 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.06.22 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Ételek, italok rovaton belül a(z) "Matcha Tsuki Cebador Miguel kerámia maté tök 350ml, fekete" című hirdetést látja. (fent)