NATURA EZÉKIEL LEPÉNYKENYÉR 500G
A hüvelyesek és a gabonafélék megfelelő arányú keverékét tartalmazza az Ezékiel
liszt. Az eddig ismert ókori receptek közül a legrégebbi (i.e. 590) leírás a
fehérjekomplettálásról. A hüvelyesek és a gabonafélék megfelelő arányú keverékét
tartalmazza az Ezékiel liszt. Az azonnali fogyasztás ajánlott, mivel ez a
kenyérféleség több óra múlva már szikkadt és kemény lehet. Ha vékonyra készül,
úgy pászkaszerű formában ropogós lesz, de tovább eláll. Felhasználási javaslat
Vízzel, tengeri sóval és (lehetőleg) olívaolajjal sűrű tésztakeveréket
készítünk. Ezt tepsiben, palacsintasütőben, vagy kontakt-grill (más néven gofri,
vagy szendvics) sütőben ropogósra sütjük. Ezékiel liszt összetevői árpa búza
tönkölybúza köles sárgaborsó bab és lencse teljes kiőrlésű lisztje Átlagos
tápérték 100 g termékben Energia 1348 kJ (318 kcal) fehérje 12,4 g szénhidrát
62,3 g zsír 2,1 g Dénes-Natura Ezékiel liszt kiszerelése: 500g Kérdések Nagy
Attila: A kérdésem az lenn, az összeállított tésztát hány fokon és mennyi ideig
kell sütni? A tepsit ki kell-e bélelni sütőpapírral vagy sem? A lisztkeverékhez
víz helyett használhatok-e joghurtot? Dénes Ottó: Kedves Nagy Attila! Az Ezékiel
lepénykenyér lényege az igazán ősi technika és recept. Még nincsen tudomásom a
joghurt helyettesítésre a víz helyett. A tészta - ha elég vékonyra van kinyújtva
- 180-200 fokon süthető átlagban 20 percig. A sütők végtelenül sokféle
szerkezete miatt azonban az első sütés mindenre választ ad. Nálunk ezek az
adatok a NATUROST nevű lepénykenyérhez jól bejöttek. Sütőpapír használata, vagy
elhagyása nem befolyásolja az eredményt. Szeretettel üdvözli: Ottó
liszt. Az eddig ismert ókori receptek közül a legrégebbi (i.e. 590) leírás a
fehérjekomplettálásról. A hüvelyesek és a gabonafélék megfelelő arányú keverékét
tartalmazza az Ezékiel liszt. Az azonnali fogyasztás ajánlott, mivel ez a
kenyérféleség több óra múlva már szikkadt és kemény lehet. Ha vékonyra készül,
úgy pászkaszerű formában ropogós lesz, de tovább eláll. Felhasználási javaslat
Vízzel, tengeri sóval és (lehetőleg) olívaolajjal sűrű tésztakeveréket
készítünk. Ezt tepsiben, palacsintasütőben, vagy kontakt-grill (más néven gofri,
vagy szendvics) sütőben ropogósra sütjük. Ezékiel liszt összetevői árpa búza
tönkölybúza köles sárgaborsó bab és lencse teljes kiőrlésű lisztje Átlagos
tápérték 100 g termékben Energia 1348 kJ (318 kcal) fehérje 12,4 g szénhidrát
62,3 g zsír 2,1 g Dénes-Natura Ezékiel liszt kiszerelése: 500g Kérdések Nagy
Attila: A kérdésem az lenn, az összeállított tésztát hány fokon és mennyi ideig
kell sütni? A tepsit ki kell-e bélelni sütőpapírral vagy sem? A lisztkeverékhez
víz helyett használhatok-e joghurtot? Dénes Ottó: Kedves Nagy Attila! Az Ezékiel
lepénykenyér lényege az igazán ősi technika és recept. Még nincsen tudomásom a
joghurt helyettesítésre a víz helyett. A tészta - ha elég vékonyra van kinyújtva
- 180-200 fokon süthető átlagban 20 percig. A sütők végtelenül sokféle
szerkezete miatt azonban az első sütés mindenre választ ad. Nálunk ezek az
adatok a NATUROST nevű lepénykenyérhez jól bejöttek. Sütőpapír használata, vagy
elhagyása nem befolyásolja az eredményt. Szeretettel üdvözli: Ottó
Adatlap
Ár: | 768 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.12.04 |
Eddig megtekintették 120 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "NATURA EZÉKIEL LEPÉNYKENYÉR 500G" című hirdetést látja. (fent)