
Aprohirdetese.hu > Egyéb börze > Hirdetés
Prémium Formix tortaburkoló massza 1 kg
A Prémium Formix tortaburkoló massza segítségével nemcsak finom, de káprázatos
és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz! A fondant massza könnyen
nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a
tortaburkolásnak. Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér
fondant masszát. Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű
tortadíszeket készíthetsz belőle! Amellett, hogy ez a prémium minőségű fehér
fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, nagyon
finom mandulás íze van. Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz. 1
kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű
szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy
beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. A Prémium Formix
tortaburkoló massza színezése: A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd egy kis
ételszínező géllel kezdjük el beszínezni. Gyúrjuk át alaposan, amíg egységes
homogén színt nem kap a fondant masszánk. A Prémium Formix tortaburkoló massza
használata tortaburkoláshoz: Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk.
Megszórjuk étkezési keményítővel . A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk
rajta. Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét
megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára
egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt
addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva
óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő
kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. A torta közepétől indulva
símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán.
Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant masszát. A
lenyúló részeket levágjuk. A Prémium Formix tortaburkoló massza tárolása:
Javasolt tárolás: 16-23 şC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen. A
megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába (zacskóba és
vödörbe is) visszazárva tárold Nem kell hűtőbe tenni!
és egyedi színekben tündöklő tortákat készíthetsz! A fondant massza könnyen
nyújtható és simítható, így akár kezdő háziasszonyok is bátran nekiláthatnak a
tortaburkolásnak. Ételfesték géllel tetszőleges színűre színezheted a fehér
fondant masszát. Könnyen formázható, fondant kiszúrók segítségével gyönyörű
tortadíszeket készíthetsz belőle! Amellett, hogy ez a prémium minőségű fehér
fondant massza könnyen nyújtható , nem ragad és nem szakad, rugalmas, nagyon
finom mandulás íze van. Gluténmentes és csak természetes anyagokat tartalmaz. 1
kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű
szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle.) Vagy
beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát. A Prémium Formix
tortaburkoló massza színezése: A fondant masszát kézzel gyúrjuk át, majd egy kis
ételszínező géllel kezdjük el beszínezni. Gyúrjuk át alaposan, amíg egységes
homogén színt nem kap a fondant masszánk. A Prémium Formix tortaburkoló massza
használata tortaburkoláshoz: Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk.
Megszórjuk étkezési keményítővel . A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk
rajta. Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét
megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára
egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt
addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva
óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő
kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is. A torta közepétől indulva
símító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán.
Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igatítjuk a kinyújtott fondant masszát. A
lenyúló részeket levágjuk. A Prémium Formix tortaburkoló massza tárolása:
Javasolt tárolás: 16-23 şC hőmérsékleten, fénytől védett, száraz helyen. A
megmaradt fondant masszát légmentesen, az eredeti csomagolásába (zacskóba és
vödörbe is) visszazárva tárold Nem kell hűtőbe tenni!

Adatlap
Ár: | 3.189 Ft |
Feladás dátuma: | 2025.06.30 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Egyéb börze rovaton belül a(z) "Prémium Formix tortaburkoló massza 1 kg" című hirdetést látja. (fent)