Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei
A barbecue többé már itthon sem egy füstaromával ízesített szósz képét idézi
elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst
ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című
könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás
minden titkába. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és
minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak,
grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket,
nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és
kísérő saláták receptjei ? függők lettünk, még, még, még!
Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a bbq/grill műfajra specializálódott
szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához
kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám
számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és
szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó
étvágyat kívánok hozzá! Serényi Zsolt, BpBARbq A BBQ tudománya három módon
sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel. Ez a
könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos,
egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány,
amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és
látókörük szélesítésében. Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ
elénk. A barbecue egy speciális sütési eljárás, mely utánozhatatlan, valódi füst
ízt ad az így készült húsoknak és köreteknek. Grill, burger, barbecue című
könyvében Jord Althuizen BBQ-világbajnok beavat az amerikai stílusú barbecue-zás
minden titkába. Rengeteg hasznos tipp tűzről, hőmérsékletről, sütési módokról és
minden fortélyról, ami csak a lassú tűz mesterét teszi. Burgerek, szárnyak,
grillezett côte de boeuf, pulled pork szendvics, a versenysláger brisket,
nyárson sült malac és az autentikus, hihetetlen összetevőkből álló szószok és
kísérő saláták receptjei ? függők lettünk, még, még, még!
Szakácskönyvrajongóként, vendéglátóként, és a bbq/grill műfajra specializálódott
szakácsként mindig kíváncsian várom a legújabb megjelenéseket. A témához
kapcsolódó külföldi szakirodalom nagyon gazdag, de egy kezemen meg tudnám
számolni a magyar nyelvű kiadásokat. Ezt a hiányt pótolja ez a szórakoztató és
szakmailag is mértékadó, gyönyörűen kivitelezett kötet. Jó szórakozást és jó
étvágyat kívánok hozzá! Serényi Zsolt, BpBARbq A BBQ tudománya három módon
sajátítható el: sütéssel, olvasással vagy tanfolyamon való részvétellel. Ez a
könyv mindezt egyesíti: receptjei azonnal alkalmazhatók, rendkívül olvasmányos,
egyben olyan gyakorlatias, akár egy BBQ-kurzus. Friss és korszerű kiadvány,
amely segítheti a hazai barbecue-rajongókat az alapok megerősítésében és
látókörük szélesítésében. Adorjányi Máriusz, Nyárspolgár BBQ
Adatlap
Ár: | 9.795 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.12.08 |
Eddig megtekintették 1 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Grill, burger, barbecue - A BBQ világbajnok receptjei" című hirdetést látja. (fent)