A konyhamészáros kézikönyve
A konyhamészáros kézikönyve A magyar vendéglátásban, szakácsművészetünkben,
étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A
régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai
munka egyik leglényegesebb részét végezték. A könyv igazi előnye az, hogy
bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal
kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez
is bőséges támpontot ad. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
étlapjainkon igen kiemelkedő helyet foglalnak el a húsból készült főételek. A
régi magyar konyhák sütőmesterei és munkatársuk, a konyhamészáros a konyhai
munka egyik leglényegesebb részét végezték. A könyv igazi előnye az, hogy
bevezet a húsfeldolgozás részleteibe, rengeteg útmutatóval, táblázattal
kiegészítve és a sertés, birka, vadhúsok, szárnyasok, halak stb. elkészítéséhez
is bőséges támpontot ad. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatlap
Ár: | 3.190 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.11.28 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "A konyhamészáros kézikönyve" című hirdetést látja. (fent)