
Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel - Lukács I
A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók
segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó
ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az
ételek tálalásáig: - az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei, - a
felhasználandó eszközök, gépek, berendezések, - a kötelező higiéniai és
balesetvédelmi előírások, - a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai,
- a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a
kiegészítő és befejező műveletekig. A letölthető melléklet több mint 700
recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív
folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a
legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly
segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához. A tananyag a
hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést
kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott.
segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó
ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az
ételek tálalásáig: - az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei, - a
felhasználandó eszközök, gépek, berendezések, - a kötelező higiéniai és
balesetvédelmi előírások, - a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai,
- a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a
kiegészítő és befejező műveletekig. A letölthető melléklet több mint 700
recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív
folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a
legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly
segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához. A tananyag a
hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést
kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott.

Adatlap
Ár: | 14.499 Ft |
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.07.18 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
A hirdető adatai

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel - Lukács I" című hirdetést látja. (fent)