Betöltés...

Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel - Lukács I

A technológiai folyamatok megértését összefoglaló munkatáblák, ábrák, fotók
segítik. A könyvben mindaz megtalálható, amire a jövő szakácsnemzedékének a jó
ételek készítéséhez szüksége van, a konyhába lépés pillanatától egészen az
ételek tálalásáig: - az ételkészítési tevékenység helyszíne, munkaterületei, - a
felhasználandó eszközök, gépek, berendezések, - a kötelező higiéniai és
balesetvédelmi előírások, - a legfontosabb élelmi anyagok és azok tulajdonságai,
- a konkrét ételkészítési folyamatok az előkészítéstől az elkészítésen át a
kiegészítő és befejező műveletekig. A letölthető melléklet több mint 700
recepttel egészíti ki a könyvet. Emellett alapanyag- és ételfotókkal, interaktív
folyamatábrákkal, a kreativitást fejlesztő feladatokkal, olvasmányokkal, a
legfontosabb szakmai kifejezéseket magyarázó fogalomtárral nyújt komoly
segítséget a megszerzett tudásanyag elmélyítéséhez, gyakorlásához. A tananyag a
hároméves szakácsképzéshez készült, de a gyakorló szakemberek és a sütést-főzést
kedvelő érdeklődő nagyközönség számára is ajánlott.

Tovább
Adatlap
Ár: 14.499 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.07.18
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel - Lukács I
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Ételkészítési ismeretek - letölthető melléklettel - Lukács I" című hirdetést látja. (fent)