Nature Cookta Kakaó Holland 20-22% 200g
A Nature Cookta Kakaó Holland 20-22% 200g felhasználásával minden alkalommal
egyedülálló ízélményben lehet része, legyen szó ételekről vagy italokról.
Csempéssze be ezt a kivételes beltartalmú alapanyagot a saját és családja
étrendjébe is! Nem csak minőségi süteményeket és pékárukat készíthet az
alkalmazásával, hanem elengedhetetlen összetevője a pudingoknak, forró
csokokládéknak, szirupoknak is! A Nature Cookta Kakaó mélybarna színével és
20-22%os kakaóvaj tartalmával igazi különlegesség. Amellett, hogy kifogástalan
aromájú és nagyon lágy ízű, bármilyen hőmérsékletű folyadékban egyszerűen
oldódik. Többféle kakaópor létezik, melyek eltérő ph értékkel és
zsiradéktartalommal, így ebből eredően különböző ízekkel és színekkel
rendelkeznek. A 0%-os kakaót általában a nedvesítő hatás és az oldékonyság
javítására használják italgyártó cégek. Általánosságban a 10-12%-os kakaót
használják, míg a 20-22%-os kakaó tulajdonsága, hogy alkalmazásával sokkal jobb
ízt kapunk, ezzel növelve az italok, ételek élvezeti értékét. Fogyasztási
javaslat: Egy kiskanálnyi kakaót keverjünk össze természetes édesítőszerrel
(xilit, eritrit), pár kanál kókusztejjel keverjük simára, majd folyamatos
keverés mellett öntsük fel ízlés szerinti hőmérsékletű kókusztejjel. Kiválóan
alkalmas sütemények elkészítéshez, valamint paleolit desszertekhez is. Adhatunk
hozzá gyümölcsöt, mézet, fahéjat, vaníliát, de kísérletezhetünk chilivel, pikáns
paprikával is. A termék fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és
a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100% holland kakaópor
(10-22%) Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 1155 kJ/276 kcal Zsír: 21 g
amelyből telített zsírok: 13,3 g Szénhidrát: 11 g amelyből cukrok: 1,3 g Rost:
12,2 g Fehérje: 20 g Só: 0,3 g Származási hely: Malajzia Kiszerelés: 200 gramm
egyedülálló ízélményben lehet része, legyen szó ételekről vagy italokról.
Csempéssze be ezt a kivételes beltartalmú alapanyagot a saját és családja
étrendjébe is! Nem csak minőségi süteményeket és pékárukat készíthet az
alkalmazásával, hanem elengedhetetlen összetevője a pudingoknak, forró
csokokládéknak, szirupoknak is! A Nature Cookta Kakaó mélybarna színével és
20-22%os kakaóvaj tartalmával igazi különlegesség. Amellett, hogy kifogástalan
aromájú és nagyon lágy ízű, bármilyen hőmérsékletű folyadékban egyszerűen
oldódik. Többféle kakaópor létezik, melyek eltérő ph értékkel és
zsiradéktartalommal, így ebből eredően különböző ízekkel és színekkel
rendelkeznek. A 0%-os kakaót általában a nedvesítő hatás és az oldékonyság
javítására használják italgyártó cégek. Általánosságban a 10-12%-os kakaót
használják, míg a 20-22%-os kakaó tulajdonsága, hogy alkalmazásával sokkal jobb
ízt kapunk, ezzel növelve az italok, ételek élvezeti értékét. Fogyasztási
javaslat: Egy kiskanálnyi kakaót keverjünk össze természetes édesítőszerrel
(xilit, eritrit), pár kanál kókusztejjel keverjük simára, majd folyamatos
keverés mellett öntsük fel ízlés szerinti hőmérsékletű kókusztejjel. Kiválóan
alkalmas sütemények elkészítéshez, valamint paleolit desszertekhez is. Adhatunk
hozzá gyümölcsöt, mézet, fahéjat, vaníliát, de kísérletezhetünk chilivel, pikáns
paprikával is. A termék fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és
a változatos, kiegyensúlyozott étrendet. Tartalmaz: 100% holland kakaópor
(10-22%) Átlagos tápérték 100 g-ban: Energia: 1155 kJ/276 kcal Zsír: 21 g
amelyből telített zsírok: 13,3 g Szénhidrát: 11 g amelyből cukrok: 1,3 g Rost:
12,2 g Fehérje: 20 g Só: 0,3 g Származási hely: Malajzia Kiszerelés: 200 gramm
Adatlap
Ár: | 951 Ft |
A hirdető: | Kereskedőtől |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Feladás dátuma: | 2024.11.14 |
Eddig megtekintették 9 alkalommal |
A hirdető adatai
Ételek, italok rovaton belül a(z) "Nature Cookta Kakaó Holland 20-22% 200g" című hirdetést látja. (fent)