Furmint szakácskönyv
A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori
vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A
mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait
kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni.
A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.
Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó
szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra,
hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas
tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a
nagyközönség számára is feltárul.
vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A
mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait
kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni.
A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.
Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó
szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra,
hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas
tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a
nagyközönség számára is feltárul.
Adatlap
Ár: | 5.620 Ft |
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.05.02 |
Eddig megtekintették 14 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Furmint szakácskönyv" című hirdetést látja. (fent)