Betöltés...

A TÁPLÁLKOZÁS SZÁZMILLIÓ ÉVES TÖRTÉNETE

Mit ettek az őseink, és miért fontos ez ma? Szerző: Stephen Le Typotex Kiadó,
2021 Életünknek manapság kevés olyan területe van, amelyet annyi ellentmondásos
információ terhel, mint az étrendünk: együnk sok húst, ne együnk sok húst, a
teljes kiőrlésű gabonák egészségesek, a teljes kiőrlésű gabonák
katasztrofálisak, csak bizonyos élelmiszereket szabad fogyasztanunk, mindent
ehetünk, de mértékkel, és így tovább. A különböző kultúrák évszázados konyhái a
bonyolult biológiai igények és a környezet által finomhangolt evolúció
eredményei. Mit tehetünk az egészségünkért a tömegélelmiszerek korában? Stephen
Le kanadai biológiai antropológus könyve elődeink táplálkozási stratégiáit
feltáró nagy ívű történeti áttekintés, a világ különböző földrészein élő
embereket és az ottani ételfogyasztási szokásokat bemutató szórakoztató útirajz,
aktuális tudományos kutatás és meggyőző életmód-tanácsadó egyszerre. A kötet
adatai: Formátum: B/5 Megjelenés éve: 2021 Terjedelem: 296 oldal

Tovább
Adatlap
Ár: 3.825 Ft
A hirdető: Kereskedőtől
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 40 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

A TÁPLÁLKOZÁS SZÁZMILLIÓ ÉVES TÖRTÉNETE
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "A TÁPLÁLKOZÁS SZÁZMILLIÓ ÉVES TÖRTÉNETE" című hirdetést látja. (fent)